nj, jenze neuvazujes efektivitu zdroje. a ta je pri ruzne zatezi ruzna...takze v extremnim pripade muze zdroj pri dvou ruznych odberech Wattu topit uplne stejnePůvodně odeslal Tomahawk
![]()
to perfect a macher: to jste mu teda pomohli![]()
nj, jenze neuvazujes efektivitu zdroje. a ta je pri ruzne zatezi ruzna...takze v extremnim pripade muze zdroj pri dvou ruznych odberech Wattu topit uplne stejnePůvodně odeslal Tomahawk
![]()
to perfect a macher: to jste mu teda pomohli![]()
Oficiální distributor AlphaCool pro ČR a SR...
Mým příspěvkem jsem reagoval jen na toho Chiefteca. V Tomahawkově konkrétním problému jsem nepomohl, protože jsem nevěděl jak to přesně je...Původně odeslal MaWa
pc i5, etc.
ntb i5, etc.
hm.. a jak vypadá křivka efektivity?.. mám si představit něco lineárního, kde při středním odběru je efektivita nejlepší.. zatímco při malém nebo maximálním je nejhorší?Původně odeslal MaWa
s dost znalosma kolem toho bych si mohl vybrat zdroj, kterej bude ideální na mé podmínky a při nich bude chaldnej = tichej = nejdelší životnost
zkus google....napr. prvni odkaz http://www.silentpcreview.com/article227-page3.htmlPůvodně odeslal Tomahawk
dotaz zde http://www.google.com/search?ie=UTF-...psu+efficiency
Oficiální distributor AlphaCool pro ČR a SR...
Nejvyssi ucinnost co jsem videl dre krivek z testu byva mezi 50-80% wattaze zdroje. Osobne jsem si koupil Fortron Green Power 400W protoze silnejsi skoro jiste potrebovat nebudu a i s zravym X1900 se neprehoupnu pres 300W.Navic pekne drzi napeti, ma 85% ucinnost a zatim se mi nestalo, ze by mi fortron odesel(pls no flame) Stal 1700 + 300 za nexus, tzn za 2k mam skvely tichy zdroj a nemusim kupovat predrazeny enermax, seasonic a podobnej srot![]()
neviete kde by som nasiel nejake informacie o novych modeloch od taganu na ich stranke bola uputavka ale nic viac a uz tam je len na seriu turbojet dik
i7-920 D0 | ASUS P6T6 WS Revolution | 12 GB Corsair Dominator DHX | Gainward 8800GTS 512MB | 30" DELL 3008WFP LCD | Adaptec 5805Z |
SAMSUNG 840 PRO 256GB & 5x WD2003FYYS RAID10 | CM Stacker 830 NVIDIA Edition | Enermax Infinity 720W | Logitech G11 & G9 |
AIRCooling – CPU: Noctua NH-D14 | VGA: AC Accelero S1 rev.2 + 2x Noctua NF-S12-1200 | HDD: 3x XILENCE | 4x Noctua NF-S12B FLX |
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)