Výsledky 1 až 25 z 198

Téma: bufobufo

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: bzz

kočka:docela fajn, pokud si byl na návštěvě u známích a cvakl si to tam jako "momentku". Pokud ale je to z domu a měl si času habaděj, tak bych rád viděl celý uši téhle čičiny, a ta červená látka mě tam ruší.

Holub : obzvášť se mě líbí odraz ve vodě, a barva té "vody" dovedu si představit, že bych to necvakl vodorovně, ale -30°. Aby byla fotka srovnaná s vodou, a odrazu tam bylo víc. Doufám že sem se vyjádřil aby si to pochopil To jen tak pro experiment, takhle je to dobrý, ale nic tam není celý.
    Naposledy upravil russianblue; 05.04.2006 v 11:40.

Standardní Re: bzz

me teda to ucho u kocoura vubec nechybi ... spis naopak, libi se mi to jak to je ...

(ja si puvodne ani nevsim ze tam naky ucho chybi ... )
    Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.

Uhrovitý puberťák minceVIP Avatar uživatele Darth Maul
    Věk
    57
    Vliv
    378

Standardní Re: bufobufo

Větev o ničem, ostatní pěkné...
    MAUL: XEON 3350, ASUS P5Q-E, 4GB Corsair DDR2-1066, GB 6850/1GB, 2x1,5TB WD15EADS, Samsung SH-S203B, 24“ LCD DELL 2408WFPp, Antec Solo, Corsair HX620W
    KRISSS: C2D E8400, GB EP35-DS3, 2GB Kingston DDR2-1066, GB 4850/1GB, WD5000AAKS, ASUS CB-5216A, 26“ LG W2600HP-BF, Seasonic 430W
    MAULÍK: C2Q Q6600, GB EP35-DS3R, 2GB Corsair DDR2-1066, GB 4850/1GB, WD5000AAKS, Plextor PX-116A, 22“ LG Flatron L226W, Corsair VX450W

Terorista karabínový mince Avatar uživatele PiT
    Vliv
    300

Vetva mi nic nehovori. Farebne pekna, ale inak iba vycvak.

Kocur moc fajn, ucho mi nevadi, len skoda, ze pozera tak sustredene uplne von - nabuduce skus zabrat o maly kusok viac doprava.

Holub mi pride taky divny. Aj sa mi paci aj nie. Farby su pekne, odlesk fajn, kompozicne tak, ako to je, je to viac-menej ok, ale na druhej strane ma orezany chvost a taktiez odlesku (vodnej hladiny) dole by sa tam patrilo asi viac nechat.
    And down we go again, under the relentless wawes, into the arms of calm breakers, into bayou of forgotten dreams
    Like sand slipping through my fingers, nothing ever lasts, ever will

dik moc za komentare...
    U kocoura me to ucho taky mrzi, ale i tak se mi libi (dosla mi ta padesatka - tzn. musim se s tim naucit fotit)
    Holub je popravde 'takovej cvak', moc jsem u toho nepremyslel, kdyz jsem to fotil. Taky mi tam neco chybi, ale kdyz jsem to zkousel nejak oriznout, tak sem na nic neprisel (vsechny fotky jsou bez orezu)
    Nejaky to Jabko a nejakej ten Nikoooon + fitpc2 s FreeBSD :)

1. foto> neni spatna, ale mas mizerne svetlo, chtelo by pockat na lepsi, voli bych jinou DOF, jinak fajn oko..

2. foto> technicky dobre, orez neni OK, bud mene, nebo vice, radeji vetsi detail, naopak zde vyborne svetlo.

3. foto> na me osobne pusobi dobre, rozhodne takovou fotku neberu jako vycvak. Takhle dobre zvladne svetlo neni jen tak vycvak. Tady mi rozhodne nesedi uhel zaberu s chybejicim ocasem. Jinou DOF, jiny uhel, jinak se mi libi ta soft kaluze a dobry moment.. .

takze, neni to spatne, jen tak dal a zkousej vice uhlu ..

No jak uz tu bylo psano, prvni foto spatny zpracovani, svetlo. 2. a me se docela libi, ale mohl jsi si s tim pohrat vice, ale svetlo tam mas dobre. 3. jak psal theedge mas tu moznosti dat hlavu do zlateho rezu a nebo fotit priste i s ocasem. Ale celkove pokud fakt zacinas, tak pekne fotky

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání