tak uz sa zacali prejavovat problemy na mojom samsugu SP2504C 250GB smart si mozete pozriet v prvom prispevku hodnoty su cca rovnake

tak stalo sa mi: normalne som si zapol pc pustil som si ICQ pozrel kto je on a potom som si spustil prehliadac na net nacitavaju sa mi stranky ktore som mal ulozene a vtedy sa to stalo (u samsungov je zname ze ked sa pc vypne tak pocut jak dobiehaju platne) pocul som presne ten zvuk platne zastali ale hlavicky sa nezaparkovali stale nieco robili a vydavalo to taky cvakajuci zvuk ale nic hrozne nebolo to nejak hlucne, pc na nic nereagovalo musel som ho vypnut.
prve ma napadlo ze sa nejak povytiahol napajaci kablik alebo tak skontroloval som to ale to bolo ok tak som to skusil znova zapnut vtedy sa uz disk ani nerozbehol a ani bios ho nedetekoval tak som to vypol a nechal tak myslel som si ze to bolo zdrojom tak som si pozical novy FORTRON 400W s 24pin konektorom vyskusal som to s nim ale tiez disk sa na zaciatku rozbehol ale jak mi nabehla plocha a nacitavali sa mi programi beziace na pozadi tak mi to spravilo znova (uz som sa dost strachoval pretoze zalohu som nemal a disk bol plny, a boli tam aj dost dolezite data ktore by som uz nikdy neobnovil )
na neviem ktory krat sa to podarilo rozbehnut tak som si urychlene spravil zalohu aj pocas nej ked som si kopiroval data na 2 HDD tak to par krat zacalo cvakat ale nijak to kopirovanie neovplyvnilo, zalohu som si dokoncil vypol som pc uz som bol kludny
tak pc teraz normalne pouzivam zatial bezi asi 3 hodiny ale ziadne problemy vysie popisane som zatial nespozoroval, preskenoval som hdd setko ok tak mi poradte co s tym asi sa ten disk uz odporuca? neviem, budem rad ked mi v tom poradite dakujem