Stránka 3 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední
Výsledky 51 až 75 z 93

Téma: PROJECT: Digital Fantasy

Standardní Re: PROJECT: Digital Fantasy

Tak jsem dokončil vršek, myslím že se mi to povedlo realizovat podle mých představ...

PROJECT: Digital Fantasy
    Více projektů na mých www

Member Avatar uživatele bluedragon
    Věk
    50
    Vliv
    252

Tak to vyzera naozaj super. Vidiet ze si davas na tom zalezat. Ide to sice pomaly ale pracicka je velmi precizna. Tesim sa na dalsie foto.

Home:ASUS P5K, C2D 4500@3,003 (AC), 2x1GB Corsair, ASUS HD3850 256MB 770/2000 (AC S1), Samsung 250GB, ASUS DRW-1814BL, BlueStorm 400W, TT Soprano, Logitech MX 3200, LCD Fujitsu Siemens X19, Sennheiser HD202, Vista Ultimate
    Mobile:IBM/Lenovo ThinkPad T61

Gugluj

díky práce jdou pomalu protože je zima a v dílně nemůžu topit tak tam vydržím jen chvíli a pracovat muzu jen o víkendech... není čas.

XPM: to jsou všechno LEDky?

fakt cool
    sony vaio eb1e1e-wi | i3-330 2,13ghz | ati hd5470 (750/1800) | 4gb ram ddr3 | 320gb 5400rpm | 15,5'

Citace Původně odeslal Crusheer
    XPM: to jsou všechno LEDky?

fakt cool
    jj jsou tam dvě

Citace Původně odeslal XPM
    jj jsou tam dvě
    a v T-Core je jich kolik?
    sony vaio eb1e1e-wi | i3-330 2,13ghz | ati hd5470 (750/1800) | 4gb ram ddr3 | 320gb 5400rpm | 15,5'

Citace Původně odeslal Crusheer
    a v T-Core je jich kolik?
    jedna bílá, jedna modrá a jedna modrá katoda samozřejmě na vlastních okruzích abych to mohl zapínat optional, nechci z toho mít kolotočárnu

Vypada to vazne nadherne. A to zpracovani je taky perfektní
    Intel Core 2 Quad Q9400@3.4GHz | Sapphire HD6950@6970 2GB | Asus Maximus Formula x38 | DDR2 Kingston HyperX CL4 4GB

Junior Member Avatar uživatele <BiG>LAMA
    Vliv
    0

Thumbs up Re: PROJECT: Digital Fantasy

Fakt naadhera,
    zajimalo by me jak mas ten vrch tak po obvodu takovy hezky dirkovany plech nebo sitka, no co to je? a kolik to asi kostuje, taky bych neco takoveho potreboval, a to co se pouziva na tuning aut, snad se to jmenuje tahokov je dost drahy, hledam neco kdyztak levnejsiho, ikdyz zatim to vypada prave na ten tahokov.
    Sempron 2800+ (@2,6GHz, 330FSB, 1.52V, NOCTUHA NH-U12F) Socka 754 | DFI Infinity nForce4 4x | Corsair 1GB DDR(@442MHz, 3-3-3-8 ) | Gainward 7600GS 256MB DDR3 | Saegate 7200.9 160GB | Maxtor 200GB | Maxtor 200GB | SB AUDIGY + RedStar 501 | LG GSA-4166B | Fortron FSP300-60GNF Zens (Fanless) 300W

ahoj, je to tahokov

Ten vrsek je nadhernej, pekne decentne zadelany diry, mne tam jen nesedi ten nesoumerny gravir - ostatni je soumerne, tak proto.
    IMHO Trance will never die...

Vliv
    0

Smile Re: PROJECT: Digital Fantasy

prave ze ten vrstek vypada s tim okinkem pekne, nebylo by to bez nej diky tem sroubkum prazdne ale mi se to tam libi.

A ten povrch vypada hodne hladce, to jsi strikal na kolik vrstev ? Jestli jsi to tu uz psal tak sry, ale posledni dobou si toho musim pamatovat hrozne moc :P
    Sempron 2800+ (@2,6GHz, 330FSB, 1.52V, NOCTUHA NH-U12F) Socka 754 | DFI Infinity nForce4 4x | Corsair 1GB DDR(@442MHz, 3-3-3-8 ) | Gainward 7600GS 256MB DDR3 | Saegate 7200.9 160GB | Maxtor 200GB | Maxtor 200GB | SB AUDIGY + RedStar 501 | LG GSA-4166B | Fortron FSP300-60GNF Zens (Fanless) 300W

Citace Původně odeslal <BiG>LAMA
    prave ze ten vrstek vypada s tim okinkem pekne, nebylo by to bez nej diky tem sroubkum prazdne ale mi se to tam libi.

A ten povrch vypada hodne hladce, to jsi strikal na kolik vrstev ? Jestli jsi to tu uz psal tak sry, ale posledni dobou si toho musim pamatovat hrozne moc :P
    ahoj, jsou na tom 3 vrstvy rallye lack black glossy

Přináším další pokrok v mém projektu. šasi už je osazeno komponentama a řádně zavodněno (celkové fotky budou co nejdřív). Teď dodělávám přední masku a přepínače a tak. Zatím jsem nesehnal UV reaktivní modrou barvu tak aspoň zelenou-prozatím. Je to vyluhovaná zvýrazňovací fixa, ale neměl jsem tam dávat tak moc protože katoda uvnitř expanzky už nesvítí modře ale zeleně a teď už nějaké to foto:

Katoda v expanzce zapnuta, UV vypnuto

Katoda v expanzce zapnuta, UV zapnuto

Katoda v expanzce vypnuta, UV zapnuto

Vše zapnuto+ blesk

Katoda v expanzce vypnuta, UV zapnuto, z dálky

A takhle by to mohlo vypadat až seženu modrou UV barvu

Asi budu muset koupit ještě jednu UV katodu protože spodní část není dobře osvětlena...

Vliv
    0

Smile Re: PROJECT: Digital Fantasy

UV barviva maji na http://www.prodance.cz/obchod/
    Snad to jeste neznas
    Jinak bych odtamad chtel taky vzit UV barvivo a jaxe tak koukam tak bydlime kousek od sebe, takze bychom to kdyztak vzali na jednoho a postovne napul (v havru jsem kazdy den ve skole)

BTW ty fitinky co mas na te expanzce, jak si je prichytil nebo to mas primo nejake sroubovaci durch pres plexi? V OBI maji ale leda je prilepit

A hadicky mas asi obyc PVC, a prumer ? Chtel bych pouzit vnitrni 8mm ale nejsou kolinka na kere by to slo navliknout ani v OBI ani v te prodejne vedle koleji na sumbarku.
    Naposledy upravil <BiG>LAMA; 07.03.2006 v 16:08.

Citace Původně odeslal <BiG>LAMA
    UV barviva maji na http://www.prodance.cz/obchod/
    Snad to jeste neznas
    Jinak bych odtamad chtel taky vzit UV barvivo a jaxe tak koukam tak bydlime kousek od sebe, takze bychom to kdyztak vzali na jednoho a postovne napul (v havru jsem kazdy den ve skole)

BTW ty fitinky co mas na te expanzce, jak si je prichytil nebo to mas primo nejake sroubovaci durch pres plexi? V OBI maji ale leda je prilepit

A hadicky mas asi obyc PVC, a prumer ? Chtel bych pouzit vnitrni 8mm ale nejsou kolinka na kere by to slo navliknout ani v OBI ani v te prodejne vedle koleji na sumbarku.
    Ahoj fitinky mám našroubované přímo v plexi. V OBI je max v oddělení kompresorů, jsou to 1/4". Kolínka jsem sehnal přes net od jednoho typka uz davno. Ale uz nema Takže potřebuju taky sehnat jinde...

S tou barvou by to šlo

Tak aby projekt nestál ladem mám tu pár fotek celku šasi, převážně je na interiéru co dodělávat, upravit kabely, vodníka etc...

Senior Member Avatar uživatele DOT
    Věk
    39
    Vliv
    297

cele je to moc podarene , jedine co bych dal pryc je ten "bodlinovy" molitan . kazi dojem a navozuje atmosferu casemodu z let 99-2001 .
    <III>
    C2Q@2,33Ghz | gigabyte G33 | 4x1GB GeIL | geforce 460
    IBM ThinkPad T60p
    olympus e-300+zuiko1454+zuiko4015+tamrac adventure7+Qentis STCO-01+fl36

Senior Member Avatar uživatele tominek
    Věk
    43
    Vliv
    294

presne tak nevim k cemu je tam ten molitan dobry. odhlucneni?? asi tezko kdyz je to vsude derave ten case. jinak naprosta paradicka. nadherny podareny a dobre zpracovany casemod. bravo
    Jak rika no-x: "Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem)"
    DELL Optiplex 980 | 8GB RAM | i7 860 | GeForce GT330 | 2x 128GB SSD RAID0 | 30" LCD
    Canon EOS 5D + BG-E4 | EF 24-105 mm f/4L IS USM | EF 28 mm f/1.8 USM | EF 50 mm f/1.4 USM | Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG IF HSM || Velbon Ultra LUXi-F + Benro KS-1
    Canon EOS 7D + BG-E7 | EF 70-200 mm f/4L IS USM | EF-S 18- 200 mm f/3.5-5.6 IS || Velbon Ultra MAXi-L
    Speedlite 580EX || DOMKE F-2 | DOMKE F-1X | Lowepro Toploader 70AW | Další čačky kolem

Dnes jsem konečně namontoval krytí vrchní části šasi a tak přidávám pár fotek. Kryt vrchní části se skládá ze tří částí: pevné která je přilepená na koši od mechanik a dvou skládacích co zakrývají prostor kolem zdroje, HDD. Je to vyrobený z plexi a nasříkaný černou lesklou barvou (tou samou co case). Dvířka v zavřeném stavu drží na místě malý magnet který nedovolí pohyb. Musím ještě domyslet aby držely při otevřeném stavu, zatím se opíraj o molitan.

Přední číst ještě není úplně dodělaná, chybí nastříkat zámek dvířek, kryt na PSone a hlavně ovládací panely. Co se týče proudění vzduchu tak přední fan fouká dovnitř a zadní také. Ten zadní o otočen kvůli tomu že musí chladit mosfety a kondíky, dost se přehřívaly. Na proudění mi až tak nezáleží když mám vodníka ale teplý vzduch jde nahoru kde je odváděn zdrojem a chladičem HDD. Projekt se pomalu blíží ke 100% ale jak říkám, spousta věcí ještě není dořešena.

Naposledy upravil XPM; 03.04.2006 v 17:01.

Good work,ale to krytí vrchní části se mi zdá takový prázdný ještě by to šlo trochu vylepšit toť můj názor. Trchu OT jak máš připojený to PSONE Lcd??VGA ??Tv-Out??

Citace Původně odeslal Honzik
    Good work,ale to krytí vrchní části se mi zdá takový prázdný ještě by to šlo trochu vylepšit toť můj názor. Trchu OT jak máš připojený to PSONE Lcd??VGA ??Tv-Out??
    tv-out

Ještě jsem tu našel nějaké fotky.

Když jsem vylejval zelenou vodu z vodníka tak jsem si řekl co ten rozpuštěnej fix asi udělal s blokem CPU. No výsledek stál zato

Když už jsem byl v tom tak jsem si řek že si trochu vytuninguju blok

Původně byly uprostřed 4 malé díry a čerpadlo se opravdu trápilo, tak jsem vsal frézu Teplota klesla o 4*C

Ještě jsem našel fotku dvířek.

Senior Member Avatar uživatele tominek
    Věk
    43
    Vliv
    294

jak uz jsem psal krasny a skvel porvedeny mod. jen me rekni proc je tam ten molitan. proste "jen tak"??
    Jak rika no-x: "Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem)"
    DELL Optiplex 980 | 8GB RAM | i7 860 | GeForce GT330 | 2x 128GB SSD RAID0 | 30" LCD
    Canon EOS 5D + BG-E4 | EF 24-105 mm f/4L IS USM | EF 28 mm f/1.8 USM | EF 50 mm f/1.4 USM | Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG IF HSM || Velbon Ultra LUXi-F + Benro KS-1
    Canon EOS 7D + BG-E7 | EF 70-200 mm f/4L IS USM | EF-S 18- 200 mm f/3.5-5.6 IS || Velbon Ultra MAXi-L
    Speedlite 580EX || DOMKE F-2 | DOMKE F-1X | Lowepro Toploader 70AW | Další čačky kolem

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Dolby Digital LIVE
    Založil Zdenek Dubnicky v sekci fóra Zvuk
    Odpovědí: 18
    Poslední příspěvek: 29.11.2005, 18:41
  2. Mandrake 10
    Založil jama v sekci fóra Operační systémy na bázi Unixu
    Odpovědí: 57
    Poslední příspěvek: 06.01.2005, 16:36
  3. Sumici Nforce-vyresi to urcite koupe digital dekoderu?
    Založil Vlask v sekci fóra Zvuk
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 27.02.2004, 13:50
  4. na Gforce2 mx400 mi nejde Project Igi :(
    Založil sidewinder v sekci fóra NVIDIA grafické karty
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 09.01.2003, 18:43
  5. Rozdiel medzi SBLive 5.1 1024 a SBLIVE 5.1 DIGITAL?
    Založil Tomas Ruzicka v sekci fóra Zvuk
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 08.01.2003, 08:36

Pravidla přispívání