Citace Původně odeslal Vysta
Já sem tady nedal román o tunění, si vem tu možnost že to někdo kdo se v tom tolik nevyzná na tento pupud udělá (!!). Přečíst něco o spínaných zdrojích si dovede každý, já to udělal a radši jsem se na tunění vysral. Proč tu rýpu má důvod ten že se chci dorýpat zda jsi opravdu něco otunil a s jakým výsledkem, nepotřebuju si tu masírovat ego tím jaké mám super znalosti a zkušenosti s tuněním zdroje, já je nemám, chci se něco dozvědět.
jeden takový zdroj už dva roky jede v druhém PC co mám doma....jako základ byl použit zdroj neznámého výrobce kterému odešel pomocný zdroj díky čemuž odešel i řídící IO TL494 a budící tranzistor...má provedeny téměř všchny úpravy co jsem vypsal....jede na něm Athlon XP 2200+ deska Asus A7V880 a Radeon 9600XT...dřív na něm byl Abit KT7E s tímtéž až na grafiku a vše šlape....zvlnění minimální a kolísání také.... nyní se chystám na Zdroj ve svém PC(viz popis) je tam EC 350W ale bude z něj pěkný a spolehlivý zdroj...ikdyž už v základu by měl být lepší než předchůdci protože nejporuchovější část už je vyřešena jinak