A jeje, to jsem tady zase zamotal hlavu par lidem, no v prve rade bych doporucil znovu precist, co jsem psalPokud se nekomu zda ze je zvuk stejny, tak je neco spatne, to mi verte
![]()
Tedy mas song, ktery ma Surround kanaly, ale ono jeste musis mit specialni prehravac ci plugin do Winampu a u toho pluginu je to komplikovanejsi, protoze je musi poradne zprovoznit viz readme, pokud neslysil rozdil tak to nefunguje.Původně odeslal pYr0
Marek, nic nemusi, ja nemam ani 5.1 zvukovku a naopak v tom manualu pro pouzivani MP3 Surround bylo psano, ze i tak se ma v nastaveni zvuku nastavit Repro 5.1 a vsechno mi funguje v pohode, jak stereo skladby, tak 5.1 skladby v stereo by Ensonido. Pokud se ti nelibi, co umi Ensonido, tak prosim je to tvuj nazor, ale potom tedy neni nejak o cem diskutovat. Hlavne NEMUZES soudit podles skladeb, ktere jsi prevedl z stereo MP3!! Rikam stahnete si ty uz nahravane Surround MP3, to je fakt jiny kafePůvodně odeslal Marek
No jo, tak je hnedka jasnyPůvodně odeslal kecinzer
Na ty zapalky je to nutnost.
Jinak do stereo beden se to da poustet taky jako Ensonido 5.1, ja takhle posloucham ted ty jejich songy a libi se mi to vice jak stereo, ale to uz asi zalezi na repro soustave apod, ja jak jsem psal tak to mam silne specificke, takze mozna u nekoho to nemusi znit dobte, ale u me fakt moc dobre!
======================
Jo a jeste jedna vec, kterou jsem zapomnel zminit, docela to vytezuje procak, me z meho 1GHz to konstantne bere 30procent a pri nacitani ho to na chvilu uplne vytizi.
======================
A ten bug s tim zapnutym Eqvalizerem v Winampu a 5.1 MP3 => pad aplikace, uz jsem poslal na bugreport, takze doufejme ze to opravi.

Odpověď s citací