Citace Původně odeslal Marty
tak to fakt tipuju spis na padani exploreru. komp stabilni muze byt, ale explorer padne, ani nevis. Zkus nahlednout do eventlogu win, po tom, co ti ty ikonky zmizi, jestli tam neco nenajdes.
Kde ten evetnlog najdu?! Nasel jsem jen knohovnu v C:\WINNT\system32\EVENTLOG.DLL, ale zadny spustitelny soubor..

Citace Původně odeslal ctrl_j
Spust regedit a najdi klic HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon a tady položku "Shell". Polozka ma obsahovat pouze hodnotu "explorer.exe" tak to zkontroluj. Pokud tam mas "nahodou" spoustu mezer a nakonec "C:/Program Files/Common Files/Microsoft Shared/Web Folders/ibm00001.exe" nebo neco jinyho tak vse smaz a nech tam jen explorer.exe
Dale zkontroluj jeste HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon polozka "Userinit". Ma tam byt jen "C:\WINNT\system32\userinit.exe," pokud je tam neco navic vse az za carkou odmaz
Oboje jsem prozkoumal a je to v poradku..

Citace Původně odeslal Smitka
Hele ta hláška co tam máš (ibm0001) je nějakej hnusnej spyware/trojan. Je nalezlej v exploreru. Už jsem se s nim setkal a dalo mi dost práce se ho zbavit. Pomohla mi kombinace SpySweeper, odstranění BHO ve SpyBotovi a Trojanremover.
Tak jsem to projel Ad-aware a Serch and Destroy a vypada to ze to ten SpySweeper odstranili!

Tak si rikam, kde je ted problem.