Výsledky 1 až 25 z 764

Téma: Skodik

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní

Citace Původně odeslal e1
    Mne sa ten šum nepáči, ale je to určite lepšie.
    No jo, ale ten sum tam neni naschval, to je takovej shitozni fotak pri ISO100

Zdravim,
    tak docela zklamany prinasim dalsi fotky, jsem si myslel buh vi, co z toho nebude, ale pri vytazeni kontrastu mi to pri 100ISO zasumelo fotky dost solidne , tedy prosim na to tolik nekoukat. Atmosferu by to asi melo, ale technicky to dost silne pokulhava no, tedy poradte aspon jakou vybrat+pripadny rez. Ja bych asi vybral 2, co vy? Predem dik.

EDITED: No nakonec to nedopadlo zas tak spatne viz dalsi strana - http://4um.ocguru.cz/showpost.php?p=586891&postcount=58

No jsem nemocnej, takze jsem tak trochu nahledl do mych starsich fotek, predevsim jsem koukl na Pariz 2005, z ktere jsem mel upravenych jen par fotek a jeste nic moc, zdalo se mi to az divne, takove supr namety a ze bych mel tak malo fotek. Tak jsem to tedy tak prochazel a postupne upravuji a objevuji poklady, nechci vas tu ted zahltit nekolika fotkama, takze asi zacnu pridavat tak 1 za den at kdyztak nekdo stihne reagovat, vesmes to vsechno bude cernobila architektura. U fotek snad jen nekdy omluvte nizsi kresbu.

Puvodni foto v priloze, nyni po upraveno - otoceno o 1" a seriznuto z leva.

Pro zobrazení ve větším rozlišení klikněte zde.

Predem dik za komentare, tohle uz se snad bude libit
    Přiložené obrázky Přiložené obrázky

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání