Citace Původně odeslal russianblue
a dneska jsem tiskl něco v brně na cejlu, na firmu si nevzpomenu, ale je to u špáru. Cena za tisk 60x90 (+nějaký okraje) +-500. Ale můžeš sedět s operátorem na komplu, a individuálně to "doladit" před tiskem. Taky mě ukazoval jak to leze s tiskárny, jestli sem spokojenej, nebo to má stornovat. Takže maximální spokojenost.
Zajímavé info ... dík za něj. Vyzkouším.

Citace Původně odeslal russianblue
ještě mě napadá? jak vám dělaj ČB fotky z digitáku? a v jakým je posíláte formátu? Když dám fotky do droxy, fotostar aj, tak výsledek vypadá tak, že když je na černé ploše bílá tenká linka v originálu, tak to vytisknou tak, že ta bílá linka je bílá, ale po okrají má cca 0,5mm zelenej okraj. Fotky jím tam posílám vždy v tifu, upravený v míchání kanálů, ovšem snímek je v RGB. Možná by pomohlo jim to posílat v "stupně šedi". Když je dám do prodigi, tak jsou vždy košér (krom pidi újezdu do fialova). Máte s tímto někdo zkušenosti?
Vetší formáty jsem doteď chodil v Brně dělat do Kodaku na Kozí (naproti KB). 30 x 45 cm v DPI 400 dělají za nějakejch 140,-Kč. Nosím to tam v *.bmp 98MB (sám si to převzorkovávám na max rozlišení ).
Zkušenosti -> barvných posunů jsem si tam nevšiml, jen mi příjde že fota jsou trošku míň kontrastní než na PC (záleží ale taky na dobré kalibraci monitoru)
Obsluha celkem fajn - 2 báby se kterejma se domluvíte na tom že vám umožní si fotku ještě před tiskem trošku zkorigovat, popř vytisknout malý náhledy (ale grafici to nejsou ). Fota dělají na místě a někdy i přímo na počkání (nebo do hodiny).