Da se nekde v techdle koncinach sehnat neco jako toto
http://www.contradata.it/prodotto.aspx?id=630&m=
a za rozumnou cenu
neco sem nasel ale cena 15K se mi zda trochu prehnana
Da se nekde v techdle koncinach sehnat neco jako toto
http://www.contradata.it/prodotto.aspx?id=630&m=
a za rozumnou cenu
neco sem nasel ale cena 15K se mi zda trochu prehnana
Bill Brana:"Pokud by všichni používali legální software, měl by Microsoft dostatek peněz na opravení snad všech chyb ve Windows."
Používáním GNU/Linuxu de facto poskytuji Microsoftu prostředky na vývoj Windows, ale přesně tak to je
Ani ne, tyhle hracky jsou celkem drahy, musi to byt PC104 ? Napis co chces, a pak ti muzu neco navrhnout, embeded reseni docela znamPůvodně odeslal Dr Meduza
![]()
ITF FreeNet Liberec
nemusi to bejt nutne v takovimdle provedeni
docela sem premejslel vo nakym hodne malym notebooku, mam tu na to par nepotrebnejch veci a prave premejslim, jestli je rozprodat, nebo k nim koupit neco takyho a udelat nakej lehkej notebook (nakej fakt malej a lehkej, bez mechanik, primarni disk flash, pro vetsi veci nizkootackovej 2.5" vaha tak kolem 1.5-2Kg to jako celek stoji sileny prachy, vo vykon minejde ten 600-800MHz celer by byl idealni, v podstate mi staci i moje 400MHz geodecko, ale to umi jenom jeden 128M pametovej modul a to je docela znat)
Bill Brana:"Pokud by všichni používali legální software, měl by Microsoft dostatek peněz na opravení snad všech chyb ve Windows."
Používáním GNU/Linuxu de facto poskytuji Microsoftu prostředky na vývoj Windows, ale přesně tak to je
Kup subnotebook, levneji to nepostavis. Ja si ted hral s peknou deskou s ColdFire , na uCLinuxu, spotreba uP cca 250mW, FLASH, DDR RAM ZigBee, Ethernet. Cely to ma spotrebu z 12V cca 50mA, ale to by ti asi nestacilo. A cena cca $300 jako KIT. Dal dleaj slovaci modul v BGA, ten stoji okolo $100, je to PXA255, FLASH a RAM, navrzeny na zapajeni do dvouvrstvy DPS.Původně odeslal Dr Meduza
ITF FreeNet Liberec
Co takhle nano-itx ? veliksot 12x12 , na nejakym cz shopu sem videl za 9,5k... za slusnou cenu bys sehnal mini-itx - od tech 3k
Martini baby...
kdyby bylo mini-itx s nizkejma zadnima portama, nebo uplne bez nich, tak bych do nej asi sel
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)