Výsledky 1 až 25 z 74

Téma: AC Freezer 64 Pro

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: AC Freezer 64 Pro

Citace Původně odeslal CODY_2
    recenze je dobra. takze by si mi doporucil to otocit ? mam to v pozici ze mi to fouka teply vzduch na grafiku a NB, takze vetrak je nahore u PSU(takhle mi to nastavili pri sestavovani, proc to nechapu ?. myslis ze mi teploty taky pujdou dolu o 5 C kdyz to otocim aby foukal smerem dozadu na case ?

a jeste cim se da nastavit napevno otacky na NB na 3500 jako v te recenzi ? help.
    Ak ho otočíš smerom dozadu teplota CPU sa až o toľko nezníži, ale je to podľa mňa najlepšia pozícia a aj teploty sú najnižšie. Len ti nemôže kolidovať s RAMkami. Dá sa tam síce nasadiť, ale prvý modul trochu odtláča a tým prehýba. Ale ako som už písal, netestoval som to s modulom bez heatspreadera, ten tam možno vojde bez problémov.
    Najhoršie namerané teploty som mal, ak fúkal smeron od VGA k PSU, to bolo tých +5°C.
    Tak ako to máš ty nasadené to nemusí byť až tak zlé, len ja osobne mám odpor k fúkaniu teplého vzduchu smerom do case. Niektorým skrinkám to ale vyhovuje, takže natočenie freezera je závislé aj na tom.

K tým otáčkam NB: Smart Guardian - CHIPSET Fan : Software mode, tam si nastavíš pevné otáčky podľa potreby.

Citace Původně odeslal Bikermotyl
    Ak ho otočíš smerom dozadu teplota CPU sa až o toľko nezníži, ale je to podľa mňa najlepšia pozícia a aj teploty sú najnižšie. Len ti nemôže kolidovať s RAMkami. Dá sa tam síce nasadiť, ale prvý modul trochu odtláča a tým prehýba. Ale ako som už písal, netestoval som to s modulom bez heatspreadera, ten tam možno vojde bez problémov.
    Najhoršie namerané teploty som mal, ak fúkal smeron od VGA k PSU, to bolo tých +5°C.
    Tak ako to máš ty nasadené to nemusí byť až tak zlé, len ja osobne mám odpor k fúkaniu teplého vzduchu smerom do case. Niektorým skrinkám to ale vyhovuje, takže natočenie freezera je závislé aj na tom.

K tým otáčkam NB: Smart Guardian - CHIPSET Fan : Software mode, tam si nastavíš pevné otáčky podľa potreby.
    ok tak toto me definitivne rozhodlo o tom ze to necham tak jak to je.
    , please kde se da stahnout ten SMART GUARDIAN, das mi link, prosim ?
    Naposledy upravil GreenOrchid; 23.03.2006 v 16:21.

Laser G9 + Logitech G930

SmartGuardian máš na CD k doske.

perfect. diky za pomoc.

Laser G9 + Logitech G930

takze pres smartguardian CPU fan = 1600 otacek, NB na pevno = 3000 otacek. IDLE = 40C, FULL LOAD = 49-50C. takze jsem spokojenej. nejvetsi hluk mi ted v bedne dela grafika. )

Laser G9 + Logitech G930

Mam na DFI 4U LP natoceno smerem na zadni vetrak, pac z grafiky stoupa teplo a chladic by byl asi jen 1-2 cm od grafiky, tzn by tahal teply vzduch, urcite teplejsi nez jaky vyprodukuje jeden pevny disk s mechanikou v middle casu.
    Kolize s ramkama v oranzovejch slotech je, ale jen mirna, ramka se o nej pevne opira, ale pruhyb je neznatelny, a komp mi bezi uz nekolik mesicu v pohode, i kdyz asi bude problem s pametma, co maj na sobe ten plechovej radoby chladic, jak ukazuje Bikermotyl vyse. Jinak hynix legend (D43) a kingmaxi ddr433 cl 2,5 se tam vejdou a opiraji se o plastovy ramecek vetraku.
    Teploty moc nesleduju ale asi tak : opt 144@FX55 1,55V pri zatezi roztoci z 5V na 12V a teplota je kolem 44 stupnu jestli se nepletu. Pastu sem daval AS5.

Senior Member Avatar uživatele Holda
    Věk
    41
    Vliv
    273

mozna to tu nekde bude, ale nenasel jsem
    bylo by nejak mozne z Freezera sundat tu zakladnu? chtel bych z nej jen ty samotne HP....
    Je to tam asi poctive napajene, napadlo me to vzit treba autogenem a rozpustitto, jenze to se bojim uz o ty HP....
    nemate nejaky trochu mene brutalni postup? Diky

Senior Member minceVIP Avatar uživatele GABO
    Věk
    47
    Vliv
    345

Odporúčam sa pozrieť tu http://4um.ocguru.cz/showthread.php?t=44274&page=3 ohľadom toho odstranenia rebier. Staci na to nozik ... tie rebra nie su k HP letovane...
    Blue Alien II. Intel E5200 . NOCTUA NH-U12 . GAP35-DS3 . 2x2GB Mushkin 1066 . Galaxy 6800GT/256 . Seagate ES2 250GB x 2 . Seasonic S12-380 . Chieftec Dragon modrý . HP LP2475W
    Domáce na vode Intel E8400 @ 4.65 GHz . D-tek V2 . GAX38-DS4 . EK EK-NB/SB5 + Mosfet GA X38 . 2x2GB Mushkin 1066 . Gigabyte 8800GTS/512 . EK 8800GTS . 500GB . Seasonic S12-500W . Lian Li PC-V1010A - Silver . SONY SDM-HS75P . Black Ice GT 360 + Laing Ultra + Swiftech Mcres
    HTPC Xtreamer s chladením od Michala

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání