Ok pozrel som to.Dik,takze uz jednoznacne mi vychadza Forton (ziadne nevyhody oproti liberty,iba vykonejsi) Este ma napada,ze ked sa pozrete na moju zostavu nemoze robit tak silny zdroj nestabilitu systemu (teda ci neni moc preddimenzovany na moju zostavu,a tym by robil problemy,ako som niekde cital,ze sa to moze stat (ale to bude asi len u lacnych nezanckovych zdrojoch)) Dik
Edit: Nasiel som zaujimavy clanok http://theinquirer.net/?article=29940 ,Pisu tam ze je lepsie mat jednu silnejsiu 12V ako niekolko slabsich,ze ked je tych vetiev niekolko,tak to moze robit nestabilitu a vacsinu to vyriesilo vymena za zdroj z jednou vetvou (teda ak som si to dobre prelozzil) Moze to byt pravda?Nemoze byt s tymto problem u toho fortona? Myslim ze ten Liberty dokaze spojit tie dve vetvy do jednej 36A,da sa take nieco aj u toho fortona?Taktiez v jednom fore jeden pisal,ze mal problemy s hrami a ked si niekde vazdu prepal A na 12V vetve s 16/18 na 22,tak vsetko zacalo bezat krasne bez problemov.Prosim skuste sa niekto pozriet na ten clanok,a objasnit mi to.Dik