Výsledky 1 až 25 z 74

Téma: AC Freezer 64 Pro

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: AC Freezer 64 Pro

Citace Původně odeslal rombo
    No ja kdyz sem mel DFI tak sem delal test na otoceni toho chladice a nejlip mi vychazelo zhe ma bejt otocenej aby foukal do zadni strany case, na ni sem zkousel davat Arctic Fan 3 ale vysledek byl stejnej s nim nebo bez nej. Kdyz sem ten Freezer otocil aby foukal do zdroje tak byla teplota asi o 6°C vyssi pac brala teplej vzduch z grafiky.. Aby foukal na grafiku sem jeste nezkousel, je to lepsi nez smerem dozadu case?? Nechce se mi to ted obracet tak se ptam

vazne o 6 stupnu to je dost ..... mam to tedy otocit jak rikas ?

EDIT: aha, tak ja to asi otocit o 90 stpunu nemuzu.

http://www.alzasoft.cz/ImageWrite.asp?CO=AD125&FL=1
    protoze bych musel otocit ten zlutej ramecek na uchyceny spony o 90 stupnu a to nejde ze ??

EDIT2: aha takze jsem zjistil ze snad ta spona jde otocit o 90. ale nikdy jsem to nedelal. je to tezke zvladnu to ?

EDIT3: a jeste lama dotsaz, kdyz sundam chladic z CPU musim prepastovat ? nebo jen sundam otocim a nandam diky za pomoc.

EDIT4: neni nad to si pomoct sam. tak pretoceni by nemel byt problem, odsroubuje se sroubek vysune a pretoci o 90 stupnu, alespon tak jsem to pochopil z oficialnich stranek AC.
    takze zuatava otazka, jestli je nutne vymenit pastu ci nikoliv ? help.
    Naposledy upravil GreenOrchid; 22.03.2006 v 15:28.

Laser G9 + Logitech G930

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání