Pani , rozhodol som sa napisat staznost , nakolko mi zamietly druhu staznost. Je to tak na cz/sk skomolene.
Dobry den.
Reklamoval som u Vas graficku kartu Ati Radeon 9800PRO - XXX. Karta nebola do 30dna vyreklamovana , podarilo sa to az na 31den po mojom naliehani na pana XYZ. Konkretne to opisal tak , ze karta prijata 1.den do reklamacie sa nezaratava do reklamacie. Coz samozrejmo neni spravne. Ponukal mi karty novsie , ale cenovo daleko nizsie , dokonca v pripade X700PRO aj parametrovo pomalsiu. Osobne som ziadal opravit moju kartu , alebo novu gk alebo peniaze. Na co pan XYZ nepristupil a slubil ze gk opravi. Druhy den mi pisal pan ZZZ , ze moja gk je opravena tak ako som chcel. Citujem "Dobrý den, včera večer nám jeden ze zaměstnanců společnosti, která vyřizovala Vaši reklamaci grafické karty, dovezl Vaši kartu opravenou, jak jste si přál. Tímto se pro ni můžete stavit." Karta bola opravena a vydana a prevzal ju kamarat , ktory byva v Pardubiciach , kedze ja som zo Slovenska. Po obdrzani grafickej karty som zistil , ze mi bola poslana uplne ina graficka karta , nie moja ako bolo pisane medzi mnou a servisnym technikom panom XYZ.
Ad1 - Graficky chip je R350 moja gk mala R360.
Ad2 - Samolepka(SN a PN) sedi , ale je prelepena na tuto kartu - vidno na fotkach v priloze.
Ad3 - Na karte sa nenachadza chip LM63 ktory meria teplotu grafickej karty.
Ad4 - Moja nemala TRIXX overclocking utilitu tato ju ma.
Ad5 - Samolepka na krabici bola zacmarana fixou , zrejme aby nebolo poznat , ze je karta vymenena. Tohle uz zavani podvodnym jednanim a klamanim zakaznika.
Kamarat , ktory kartu reklamoval , ju tam zaniesol znova a bolo mu povedane ze je moznost dostat kartu na vyssej urovni ako je X700PRO. Piatok tam kamarat volal a reklamacia je zamietnuta.Bol by som velmi rad , aby ste tuto situaciu presetrili , pripadne sa postarali o jej napravu. V opacnem pripade jsem nucen podniknout kroky v trestne-pravnim rizeni. Nerikam, ze je to umyslne neseriozni jednani, ale toto jsou fakta a velice nerad bych vyuzival kontaktu na prednich ceskych IT webzinech a diskuznich forech ( SWH, PCtuning, CDR, ocguru, PCT forum a dalsi) k nejake negativni reklame Vasi spolecnosti. Nejlepsi reseni vznikle situace je odstoupeni od zavazku a vypovedeni kupni smlouvy. Ja na oplatku nebudu podnikat zadne kroky a nebudu pozadovat nahrady spojene s reklmacnim rizenim. Proste a jednoduse se chci v klidu dohodnout a nenechat dojit pripad do krajnosti.
Prikladam fotografie ohladom nezhody grafickej karty.
Fotky su tu dane , takze som ich nedaval este raz. Moj email bol precitany a cakam na odpoved. Vynasnazim sa Vas informovat.