Takze po vikednovom testovani s Cernobilom by som to zhodnotil. Aby bolo hned na zaciatku jasne tak som ich mal zapojene len na integrovanej zvukovke (ALC650).

Co sa tyka ovladania tak nemam namietky. Na subwooferi je to trosku odrzku (na mojom sube sa este aj zadrhavalo koliesko na hlasitost) ale na dialkovom ovladaci sa daju jednoducho nastavovat hlasitosti reproduktorov (dvojica gombikov pre kazdu skupinu reprakov).

Hry, filmy a popova hudba sa na tom pocuvaju velmi dobre, hlavne filmy bola jedna basen. Vysky a stredy to ma cistucke a jasne. Subwoofer to vsetko pekne podkresluje a hraje naozaj vyborne aj pri najnizsich hlasitostiach.

Problem vsak nastal ked som sa pustil na Trance. Neviem ci to je vina konstrukcie satelitov alebo proste subwoofer takto rozdeluje frekvencie ale tie reproduktory proste nehraju nic medzi tym co hraje subwoofer a stredmi. Akonahle sa tam teda dostane nieco melodicke a pokusa sa to plynule zajst do nizsich tonov tak to proste pocut ze tam nieco chyba.

Dalsie co mi vadi je ze subwoofer bruni aj po vypnuti a rovnako zostava aj svietit. Ked ho vypnem tak zostane len podsvietenie ale asi po troch sekundach sa tam opat zjavi aj hlasitost a zostane to svietit.

Poobede ich idem vratit, pretoze pri tom bruniacom subwooferi nemozem spat a pocuvam najme trance na ktory mi tieto repro moc nesedia. Idem sa poobzerat po niecom inom. Laka ma vyskusat Genius HT SW5.1 5000 alebo Creative I-Trigue 5.1 5600 (ale tie su uz moc drahe).

Rozmyslal som aj nad Creative Inspire 5.1 P5800 + Audigy 4 bulk. Akekolvek napady uvitam.

PS: Hodnotil som to ako som najlepsie vedel tak ma prosim nekamenujte