OMFG , zbadat toto na stene tag beriam sekeru alebo kladivo a us by to letelo
OMFG , zbadat toto na stene tag beriam sekeru alebo kladivo a us by to letelo
NTB - nejake Lenovo
PC - Intel i5 netaktovany
fotoze : Panasonic DMC-TZ20 + DMW-MCTZ20E
technical diver , deep full nitrox 75m :)
Já jsem to taky vymyslel dřív, ale až teď jsem měl k dispozici stěnu (na koleji), kdy nikdo nepřilítne se sekerou nebo kladivem a sundá mi to.
Mam k tomu i pěknej ovládací software:
Jinak po technický stránce věci (kdyby si to taky někdo chtěl postavit) je to motor z 5 1/4 disketovky, ovládanej přes paralelní port obvodem ULN2803, napájim to 12V a vždycky jsou buzený 2 sousedící cívky, aby to utáhlo vypínač, plus k tomu troška geniálního MERKURa
2wssk: ta X.10 přece nemá takovou monstrózní krásu(a za ty prachy...)
Zrovna mi jiný příspěvek připoměl toto téma.
Tak jsem si vzpoměl že to mam natočený v akci
http://www.smitka.org/vyp.mpg
Jinak protože jsem se přestěhoval na jinej pokoj na koleji, tak to budu dál vylepšovat. Budu to řídit PICem a uvažuji, že k tomu připojim starej mobil a budu moc rozsvěcet na dálku. Uvidíme![]()
To je fakt mimořádně dobrý, máš talent na nekonvenční řešení. ty se určitě neztratíš.
Na podobný kravinky používám serva z centrálu.Sílu to má slušnou a mechanicky je to bez práce.
C2D 4600,2*Kingston HyperX 1GB PC3200,Leadtek 7600GT,UATA 120G SEAGATE Barracuda+SATA 250G SEAGATE Barracuda,ADMtek AN983 10/100 PCI,Asus P5PE-VM,GSA 4163B,GCC 4480B,19\"LCD LG-L194WT-SF
Staci obyc modelarsky servo za 300,- a na ovladani RF433akorat to furt chce baterku.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)