Výsledky 1 až 2 z 2

Téma: Problemy s HDD (cvakani) - opakujici se

Senior Member
    Vliv
    276

Standardní Problemy s HDD (cvakani) - opakujici se

Mam 1x40(system) a 1x60(video data) WesternDigital uz skoro 4 roky. Pred 2 lety zacal jeden z disku cvakat(nevim ktery) - odesel na desce (Abit BD7, zdroj 300W) IDE kanal, na kterem byly oba disky;v BIOSu se hlasil jenom ten 60GB. Tu systemovou 40 jsem vyreklamoval. Letos v lednu (ca po dvou letech vymenene 40GB) se to stejne opakovalo, v BIOS 60 byla videt, 40 ne. Zase vymenen 40 disk.

VCera uz na nove desce (ASUS P4P800SE) a s novym 400W zdrojem se situace po 2 mesicich opakovala - cvakani disku. IDE kanal OK. V BIOS se nehlasil ani jeden disk pokud byly zapojeny oba. POkud sem, ale odpojil tu 60 tak ta 40 normalne jede i system je OK.
    Pozn. - ta 60 byla v poslednich 2 letech (kdy byly ty problemy) skoro nepouzivana.

OTAZKA-: Mohl vadny 60GB disk odpravit tim cvakanim ty 40, kdyz byly na jednom kabelu?
    Autor tohoto příspěvku je zpráskaná LAMA. Absolvoval 6 tříd ZŠ. Proto berte obsah příspěvku s rezervou.

Standardní Re: Problemy s HDD (cvakani) - opakujici se

neviem, mohol..... moze sa stat, mne sa stalo so starou 4.3G WD , zacal cvakat (hlavicky lietali po plotniach, zohriali sa a odpadli z nich vodice) = uplne dead....

tatko to ma teraz ako tazitko na papier.....

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Proč se mi občas zastavuje HDD, odchází?
    Založil Ladis v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Odpovědí: 22
    Poslední příspěvek: 15.11.2003, 12:39

Pravidla přispívání