Big problem v XP se mi nechutne cuka jakykoliv video. Uz jsem zkousel vsechny kodeky a nic. Help.
posledni verze zkousenych kodeku: Ace megacodec pack(velice aktualni verze) --- suxs
Big problem v XP se mi nechutne cuka jakykoliv video. Uz jsem zkousel vsechny kodeky a nic. Help.
posledni verze zkousenych kodeku: Ace megacodec pack(velice aktualni verze) --- suxs
BA95 positive
Jen mrtví poznají konec války. Platón
Jak cuka ? A ci to pustas z hdd alebo cdrom ?
Ked som sa v detstve rozhodoval co budem dalej robit, guglenie bola jasna volba...
Are you Samuel James Witwicky, descendent of Archibald Witwicky? | The boys thermal levels suggest he wants to mate with the female.
Preinstalovat Win, na toto ti nic nepomoze. Ver tomu, mam to odskusane.
- When you do things right, people won't be sure you've done anything at all.
- Being happy insn't having everything in your life be perfect.
Jo toho jsem se bal, ale co nedavno mi spadli a kdyz jsem je resurektoval tak se sere co se da. Ach jo. A to neni ani podzim![]()
BA95 positive
Bomba rada od teba.Původně odeslal Haldo
Ked som sa v detstve rozhodoval co budem dalej robit, guglenie bola jasna volba...
Are you Samuel James Witwicky, descendent of Archibald Witwicky? | The boys thermal levels suggest he wants to mate with the female.
Niekedy staci okrem kodecov odobrat aj grafiku a znova naistalovat. Ale kedze Ti to padlo a mas to "posrane" tak to reinstaluj.Původně odeslal Arteee
Jo to uz mam za sebou, dokonce jsem tam stricil Radlo(tim sem to rozesral uplne), ale dikes.....Zkur****j System Comander, ted ho budu muset schodit, abzch to mohl reinstalnoutgrr
BA95 positive
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)