Výsledky 1 až 24 z 24

Téma: AC Freezer 64PRO, 4000+ a DFI, teploty, otacky fanu, potrebuji pomoc.....

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: AC Freezer 64PRO, 4000+ a DFI, teploty, otacky fanu, potrebuji pomoc.....

Citace Původně odeslal GABO
    CNQ je pre mna osobne blbost nakolko mi to naozaj v mojom pripade netreba (mam NH-U12 + napevno nastaveny vetrak) a v pripade ze ten CNQ zapnem tak su samozrejme problemy (pri pret. PC...), alebo ten fan proste pocut ako zrychluje a spomaluje. Pisal som o sebe resp. pre neho to vypnutie CNQ bolo lepsie, aby na zaciatok pochopil ako sa sprava ta vstavana regulacia v DFI...snad sa pochopime o com tu tlachtam.

Inac fakt si nemylit shutdown temperature s nastavenim tej regulacie a pod. Ako som pisal treba precitat kompletne ten thread n NVIDIA cipsetoch.
    ano, precetl jsem. takze vcera jsem zvysil kontrolu FULL otacek CPU fanu a NB fanu oboje o 5 stupnu. Teplota se nezmenila byla opet po zhruba 45 minutach konstantni 49-50 stupnu na CPU, 55 na NB. takze otacky zustaly na 1600+- PCU a 5000 +- NB. vys to uz neslo. tak alespon prvni krok.

jinak jsem zkusol TCM, a vypsalo toto

AMD64 TCaseMax - v1.18
    ----------------------

CPU Information (CPU #1):
    Standard CPUID: Family: F, Model: 7, Stepping: 1
    Extended CPUID: Family: F, Model: 27, Stepping: 1
    CPUID String: 20F71
    Processor APIC: 0
    Processor: AMD Athlon 64 4000+ (San Diego)
    CPU Speed: 2411.11 (200.93 x 12.0)
    Revision: SH8-E4
    Platform: Socket 939
    Startup VCore: 1.400v
    Maximum Case Temperature = 59C
    TDP: 50.0 Watts

Written by: Arthur Liberman.
    Idea by: Petr Koc.

otazka: o kolik stupnu se zvedne teplota CPU pri max zatizeni oproti teplote v biosu

EDIT. otazka 2 : o kolik stupnu se snizi +- tepota pokus bych pridal do bedny vetrak 120mm, 700 otacek, rekneme ? ma to cenu ? asi by bylo dobre aby foukal nekam smerem k chipsetu...... nebo radeji na procesor ? kolik muze topit chipset max ?
    Naposledy upravil GreenOrchid; 17.03.2006 v 09:32.

Laser G9 + Logitech G930

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. DFI LanParty NF4 serie - potrebuji pomoc
    Založil Shair v sekci fóra NVIDIA čipové sady
    Odpovědí: 639
    Poslední příspěvek: 22.06.2008, 14:52

Pravidla přispívání