Citace Původně odeslal Pike
Citace Původně odeslal Halen
Citace Původně odeslal Pike
Citace Původně odeslal Halen
Nejdriv jsem byl nestastnej, ze EPOX EP-8RDA+ porad neni skladem. A ted jsem rad, ze nebyl. Neb mam Abita NF7, jedu stabilne synchro FSB 206,7MHz a to bych s Epoxem nedal. Sandra - propustnost nadhera, 3200/2998MB/s a PC je rock stable. Chipset nehreje, proste pohoda. Bohuzel, tech 2070MHz je zatim horni hranice pro muj procik, aby jelo Prime 95 stabilne. BTW - ten Abit stal 4100 Kc.
"... to bych s Epoxem nedal..." - ale nepovidej, na to si prisel kde? Na TV N@va?
No, jak si tady pročítám diskuze, moc málo lidí jede s tímhle Epoxem FSB 200MHz SYNCHRO a v DUAL modu. Takže asi tak. A nevim, proč ta ironie a srovnávání s TV Nova, pane "štiko"
Proc ta ironie? Nebot N@va ma take zarucene zpravy podlozene nicim a pres to nejede vlak. Rict: "to bych s Epoxem nedal" odsuzuje vsechny tyto desky (rozumej 8RDA+) coz ale neni pravda. Tento board vice nez 200 MHz zvlada, na to kolik se jich uz prodalo je jasne, ze nemuzou byt vsechny zcela bez chyby, ale rict ze vsechny stoji za nic, mmmm, to neni dobre, pane P.J.
Můžeš mi říct, kde jsem napsal, ža všechny Epoxy stojí za nic? Pouze jsem napsal, že bych stabilně na epoxu nedal 207MHz v dual modu. Tento názor jsem si udělal na základě diskuze na tomto fóru. Nic víc, nic míň. Jestli to tobě jede v dual modu na 207MHz, poreferuj a postni výsledky, ale jsi na tomto fóru světlá vyjímka. Vesměs, co jsem četl, tak málokdo jede synchro 200MHz se 2 pamětmi v 1 a 3 slotu. A je tu problém s přehříváním chipsetu. Nechápu sice proč, protože u Abita se chipset vůbec nehřeje ani při voltáži 1,70V - ale to je vedlejší. BTW - nejsem pan P.J. ale M.J.