je to pravda, lepsie by sa oplatil upgrade na Sempron 64bitovy s 256cache taky 2800+ a najlepsie s DFI Nforce4 (nasiel som aj celkom lacnu Msi dosku MSI K8N NEO3 F,), + druha pamet aby bol giga ram aspon len tu prvu by bolo treba vymenit minimalne za 400vku pc3200, a vtedy sa oplati hodit do toho este aj taky Radeon X1800Gto Pci-Expresss, alebo aspon Geforce 7600GT(Radeon X1700 sa bude vyrabat trosku neskorej, a aj ten bude fajn, len z trhu zmizne vyborny X1800GTO v pomere cena vs vykon). Pozeral som aj tie ramky dobre celkom vyzer 400mhz 512mb modul Adata s chipmi Adata (s nijakymi inymi, alebo prinajhorsom 1gb dualkit Apacer, najlepsie su tam Corsairy, ktore su drahe - 1gb dual Kit). Procik + ta Msi doska a tie dva Adata 512mb moduly by vysli velkoobchodna cena s dph dakych skoro rovnych 8000 Sk. Samozrejme ze komp, teda cast, sa da tiez predat takze to by sa dalo odpocitat z ceny kolko by ta to vyslo.Původně odeslal hyde21
7900GT by bola o dost drahsia ako karty co som spomenul, ale samotna karta nebude ovela drahsia od 7800GS AGP a vykonovo je v uplne inej lige.
Inak ta 7800GS AGP stoji 10 639 Sk s dph velkoobchodna cena, plati pre registrovanych, dost slusna cena, wow.