Výsledky 1 až 16 z 16

Téma: divna "pasta" na leadteku 7800 GTX

Standardní divna "pasta" na leadteku 7800 GTX

Zdravim, rozebral jsem chladic na leadteku winfast 7800 GTX a na pametech byla takova (nevim jak to nazvat) jakoby polotuha hmota s tenkou sitovou latkou tak jsem to nejdriv sundal ze tam dam potom klasickou pastu ale kdyz jsem to potom smontoval tak jsem si vsiml ze se cipy nedotykaji chladice. Nevite co to je a jak se tomu nadava? Dik

Standardní Re: divna "pasta" na leadteku 7800 GTX

Citace Původně odeslal dark_angel
    Zdravim, rozebral jsem chladic na leadteku winfast 7800 GTX a na pametech byla takova (nevim jak to nazvat) jakoby polotuha hmota s tenkou sitovou latkou tak jsem to nejdriv sundal ze tam dam potom klasickou pastu ale kdyz jsem to potom smontoval tak jsem si vsiml ze se cipy nedotykaji chladice. Nevite co to je a jak se tomu nadava? Dik
    ...to nebola pasta, ale teplovodive podlozky => "thermal-pads"

...co som tak narychlo pozrel, v CZ sa daju zohnat napr. ShinEtsu Pad PCS-TC-11 v baleni je 5ks (www.casemodding.cz alebo www.jsc-computers.cz) len neviem ako su hrube => podla vsetkeho by si potreboval asi s hrubkou 1-2mm, na tych e-shopoch ti urcite poradia
    VOCAL POST MESSAGE: System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...

Citace Původně odeslal .:::iGor:::.

...co som tak narychlo pozrel, v CZ sa daju zohnat napr. ShinEtsu Pad PCS-TC-11 v baleni je 5ks (www.casemodding.cz alebo www.jsc-computers.cz) len neviem ako su hrube => podla vsetkeho by si potreboval asi s hrubkou 1-2mm, na tych e-shopoch ti urcite poradia
    jo dik moc jeste jsem se chtel zeptat jestli teplovodiva pasta vodi elektrinu kdyby nahodou sem nekde trozku namaz spinavejma rukama nejakej tranzistor nebo neco podobnyho.

Citace Původně odeslal dark_angel
    jo dik moc jeste jsem se chtel zeptat jestli teplovodiva pasta vodi elektrinu kdyby nahodou sem nekde trozku namaz spinavejma rukama nejakej tranzistor nebo neco podobnyho.
    ...ee teplovodiva pasta je nevodiva kazdopadne myslim, ze nie je az taky problem ocistit tu kartu od zvyskov pasty
    VOCAL POST MESSAGE: System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...

Member Avatar uživatele snapcase
    Věk
    44
    Vliv
    254

no pozor na nejake oldschoolove pasty,tie boli vodive...ale ak mas nejaku s poslednych rokov,tak ta by vodiva byt nemala...
    AMD Athlon64 3000+@2500MHz;ArcticCooling Freezer64
    MSI K8N NeoPlatinum;2x512MB A-DATA Vitesta500MHz@417MHz(2,5-3-3-6-1T)
    MSI NX6800TD128 w/AC Silencer5@16/6(420/820);HDD WD Caviar 120GB SATA;FDD Teac
    DVD-RW Toshiba R5272;ENERMAX EG485P/AX(G);17"CRT Dell D1025HE;TT SmartCaseFan II

Citace Původně odeslal snapcase
    no pozor na nejake oldschoolove pasty,tie boli vodive...ale ak mas nejaku s poslednych rokov,tak ta by vodiva byt nemala...
    ...ked si napisal "a" tak napis aj "b" => cize napis ake pasty a za akych podmienok boli podla teba vodive
    (a dufam ze nenapises striebornu Titan)

No tak nevím jak vám ale mě jednou stříbrná titan pěkně zkratla desku. naštěstí sem to očistil a reklamačku mi vzali.
    Když si představím, že jedna operace dnes procesoru trvá cca 0.000000001 sec, že během mrknutí oka dokáže 80.000.000krát přesunout čísla mezi registry, sečíst a odečíst je, během toho současně pětatřicetkrát překreslit všech 995.328 bodu na obrazovce a ješte si 130.000x ověřit, jestli jsem náhodu mezitím nestiskl klávesu nebo nepohnul s myší - tak se prostě musím zeptat:
    co ten Word už minutu KU*VA dělá ?!!!

Citace Původně odeslal BananaYoe
    No tak nevím jak vám ale mě jednou stříbrná titan pěkně zkratla desku. naštěstí sem to očistil a reklamačku mi vzali.
    ...uz ideme hodne do OT vzhladom na temu, ale neverim, ze to sposobila ta pasta od titanu - schvalne skus premerat jej vodivost a napis nam vysledok nech tu mame fakty a nie "bachorky"

...uz ideme hodne do OT vzhladom na temu, ale neverim, ze to sposobila ta pasta od titanu - schvalne skus premerat jej vodivost a napis nam vysledok nech tu mame fakty a nie "bachorky"
    Videl sem dukladne potreny Palomino 1800+ stribrnou pastou TITAN...kolem vsech kondu nahore u jadra...jelo vesele a nic se mu nedele. Pravda ze je se blbe cistila...ale ze by to neco zkratovalo Nak
    Athlon XP-M 2,4GHz
    Komentáře, rady a postřehy autora, uveřejněné v diskuzích jsou vyjádřením jeho subjektivních názorů a autor při jejich uplatnění třetí osobou nenese žádnou právní ani odbornou odpovědnost.

Citace Původně odeslal Nakadah Al Jaffa
    Videl sem dukladne potreny Palomino 1800+ stribrnou pastou TITAN...kolem vsech kondu nahore u jadra...jelo vesele a nic se mu nedele. Pravda ze je se blbe cistila...ale ze by to neco zkratovalo Nak
    ...kedysi pred X-rokmi bol clanok v Amaterskom radiu o jej vodivosti, takze viem, ako je na tom len som chcel aby skusil BananaYoe otestovat a postnut fakty z jeho merani, kedze sa mu pomocu tej pasty podarilo odpalit dosku

...kedysi pred X-rokmi bol clanok v Amaterskom radiu o jej vodivosti, takze viem, ako je na tom len som chcel aby skusil BananaYoe otestovat a postnut fakty z jeho merani, kedze sa mu pomocu tej pasty podarilo odpalit dosku
    BananaYoe byl spis pán šroubováku ale dosti jiz OT... Nak
    Athlon XP-M 2,4GHz
    Komentáře, rady a postřehy autora, uveřejněné v diskuzích jsou vyjádřením jeho subjektivních názorů a autor při jejich uplatnění třetí osobou nenese žádnou právní ani odbornou odpovědnost.

No lidi mě to bylo vcelku jedno jenom mi to tvrdil technik u CC že to nejspíš způsobila pasta co byla namrmlaná na něčem u čipsetu.
    před tím sem si taky myslel že nevodí a když říkáte že nevodí tak asi máte pravdu a věřím vám. Co z toho plyne? nevěřte technikům
    Když si představím, že jedna operace dnes procesoru trvá cca 0.000000001 sec, že během mrknutí oka dokáže 80.000.000krát přesunout čísla mezi registry, sečíst a odečíst je, během toho současně pětatřicetkrát překreslit všech 995.328 bodu na obrazovce a ješte si 130.000x ověřit, jestli jsem náhodu mezitím nestiskl klávesu nebo nepohnul s myší - tak se prostě musím zeptat:
    co ten Word už minutu KU*VA dělá ?!!!

No nechci se hadat asi mate pravdu ale mam treba pastu kde je napsano 75 procent silver a stribro vodi nebo ne?

Senior Member Avatar uživatele SajmoN
    Věk
    45
    Vliv
    290

to co je v tej paste je oxid striebra, nie striebro ako take
    | intel i3 12100f | noctua NH-U12F | asus TUF Z690-plus | kingston 32GB 3600 | gigabyte RTX2070 super
    | samsung SSD 860 EVO 250GB | wd 20earx | benq cosi 27"| logitech G600 | microsoft X6
    | seasonic
    S12-430 | diy acrylic ikea kallax case
    | “The future is already here—it is just unevenly distributed.”

jeste jsem se chtel zeptat proc to tam je proc ten chladic neni primo na pametech s normalni pastou ?

ona má "varistorový" efekt a začne vést až někde při 30-40V asi takže v PC je bezpečně nevodivá...mám to vyzkoušeno
    E2180@-0.1V udervolt Gigabyte DS4 P35, 2GB/800 RAM, GeForce 7300GT, WD Raptor 36GB ADFD, WD 3200AAKS, CFI1009, Enermax Pro82 425W, E-MU1212m. Consumption: 80W (music playing/office work)

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. základní použití filtrů pro DF
    Založil Jakubisko v sekci fóra Digitální foto a video
    Odpovědí: 215
    Poslední příspěvek: 28.02.2012, 19:12
  2. Váš názor na starší notebook-viz více v dalším popisu...
    Založil Nvidia fanda v sekci fóra Notebooky
    Odpovědí: 37
    Poslední příspěvek: 15.01.2005, 21:48
  3. Odešlo chlazení na GF3Ti500 - jaké nové ??
    Založil pinky v sekci fóra NVIDIA grafické karty
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 07.01.2003, 19:22

Pravidla přispívání