Výsledky 1 až 25 z 84

Téma: HW akcelerace videa (PureVideo vs. G6xxx)

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: HW akcelerace videa (PureVideo vs. G6xxx)

Citace Původně odeslal .:::iGor:::.
    ...u klasickeho MPEG-2 a aj u MPEG-2 TS sa mi podarilo bez problemov rozchodit HW akceleraciu, ale u H.264/MPEG-4 AVC (konkretne the_brothers_grimm_m720p.mov) sa mi to nejako nedari
    mne to take neslo, ted mne zaujala jedna fotka na http://www.cdr.cz/a/16993 , kde se chlubi jak jim to funguje. je to ta posledni fotka a po kliknuti a zvetseni je videt adresar quicktime h264 s priponou .264 a je to v SW od cyberlinku. ted nemam moznost odzkouset, mozna ze po prejmenovani pripony to bude chodit, obyc .mov se tomu u mne nelibi
    AMD Dual core Opteron 170@2600Mhz [260*10] 1,392Vcore, DFI LANPARTY nF4 nF4 SLI-DR, G.Skill 2Gb PC4000 HZ Series Dual Channel kit, BFG 8800 GT @774,1836x2046, Corsair HX620, LOGITECH MX510, SKYSTAR2 satelit, EIZO FlexScan L768 (6.domaci generace - 486DX66, PentiumPro200, Athlon SlotA 550Mhz, Athlon Tbird 1400Mhz, Athlon Barton 2500+)

vodnik: WB set od Pirse poslední revize, expanzka Cape Coolplex PRO 10, radiator Kadett E via Erty na nem Papst 4412 F/2GL, Eheim 1048 NE VZDY JSEM ON-LINE, NENI CAS
    :[

Citace Původně odeslal short24
    mne to take neslo, ted mne zaujala jedna fotka na http://www.cdr.cz/a/16993 , kde se chlubi jak jim to funguje. je to ta posledni fotka a po kliknuti a zvetseni je videt adresar quicktime h264 s priponou .264 a je to v SW od cyberlinku. ted nemam moznost odzkouset, mozna ze po prejmenovani pripony to bude chodit, obyc .mov se tomu u mne nelibi
    ...uz som ten link daval na predchadzajucej strane: http://www.cyberlink.com/oem/nVidia/0602/enu/index.jsp

...len som nikde nenasiel trial verziu toho PowerDVD 6 with MPEG-4 AVC (H.264) and AAC support a aktualne dostupna verzia PowerDVD 6 s patchom 2003e2 neprehraje H.264 ani s koncovkou *.mov a ani s koncovkou *.264

...takze asi treba este chvilu pockat
    VOCAL POST MESSAGE: System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...

ja ted zkousel najit ten soubor, co je vyfoceny a nejak mi google zklamal. na strankach apple/quicktime jsou soubory [aspon ty co jsem si spoustel a stahoval] s priponou mov a s temi mi to nebehalo. take mi to silne pripomina predvadecky ATI, kde verze pro verejnost byla az o par mesicu pozdeji.

takze mi to take pripada, ze si na HW akceleraci h264 u nvidie budeme muset stale jeste pockat

EDIT> mozna jde o soubor na strance: http://www.apple.com/trailers/sony_pictures/click/hd/
    Naposledy upravil short24; 15.03.2006 v 21:25.
    AMD Dual core Opteron 170@2600Mhz [260*10] 1,392Vcore, DFI LANPARTY nF4 nF4 SLI-DR, G.Skill 2Gb PC4000 HZ Series Dual Channel kit, BFG 8800 GT @774,1836x2046, Corsair HX620, LOGITECH MX510, SKYSTAR2 satelit, EIZO FlexScan L768 (6.domaci generace - 486DX66, PentiumPro200, Athlon SlotA 550Mhz, Athlon Tbird 1400Mhz, Athlon Barton 2500+)

vodnik: WB set od Pirse poslední revize, expanzka Cape Coolplex PRO 10, radiator Kadett E via Erty na nem Papst 4412 F/2GL, Eheim 1048 NE VZDY JSEM ON-LINE, NENI CAS
    :[

Na B3D si s tím pár lidí zkoušelo hrát a zatím docela rozporuplný výsledky (pro zajímavost). Ona je celá situace s h264 v současný době taková podivná, protože na GeForce to dokážou zprovoznit akorát inženýři z nVidie, na Radeonech to sice nějak funguje (vytížení procesoru je nižší), ale subjektivní plynulost je horší (nevím, jestli se to s posledními drivery nězměnilo), takže nejschůdnější je stále SW řešení
    senzory pro DF - DSLR | senzory pro DF - kompakty a EVF | senzory pro DF - mosaic masky | senzory pro DF - full-color masky | filtry pro DF #1 / #2 | tisk DF na inkoustech od Canonu | M42 skla pro DSLR | Thoriové sklo a M42 objektivy

Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci
    (tj. ikonka s vahami pod avatarem)

Administrátor mince Avatar uživatele Jezevec
    Vliv
    300

IMO to Nvidiacky reseni nefunguje vubec, rozhodne ne to, co je verejne dostupny, na dvd to nepotrebuju a nic jinyho se mi pres to zprovoznit nepovedlo.
    IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
    Mnoho je prostředků, které léčí lásku, ale žádný není spolehlivý.
    S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami.
    -- Francois La Rochefoucauld
    Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.

Citace Původně odeslal Jezevec
    IMO to Nvidiacky reseni nefunguje vubec, rozhodne ne to, co je verejne dostupny, na dvd to nepotrebuju a nic jinyho se mi pres to zprovoznit nepovedlo.
    Tak to si pekne zapichol To ma teda nemusi mrziet ze mam 6800GT.

Citace Původně odeslal Jezevec
    ...jj s tou aktualnou situaciou mas na 100pro recht, ale uvidime ako dalej
    VOCAL POST MESSAGE: System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...

No neviem ako vam, ale ja mam NX6200 GE od Asusu a funguje to na 100%. jadro NV43 A2.
    Antoine[KNet]

CPU: AMD Athlon64 3000+, Doska: ASUS A8N-E, RAM: KINGSTON 512 DDR PC3200, Grafika: ASUS EN6200 GE, TV Tuner: ASUS MyCinema 7131D, Disk: Seagate 200GB SATA, DVDRW: LG GSA-4167, Skrinka: Kobian KM-84, Ventilatory: AC 3 TC, AC Pro TC, Glacialtech 120, pasiv Zalman
    LCD: Mag Innovision PS776DK, Repro: Genius 5.1 HT, Prepat. ochrana: PF8VNT3-FR
    3D okuliare: Anaglyph stereo Home made
    ;)

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. FAQ DvD to DivX
    Založil AjsTi v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 186
    Poslední příspěvek: 04.01.2010, 20:56
  2. Zapnutie HW akceleracie videa
    Založil Nigga v sekci fóra NVIDIA grafické karty
    Odpovědí: 8
    Poslední příspěvek: 16.11.2005, 12:23
  3. HW akcelerace ATI
    Založil Rhoedeck v sekci fóra ATI grafické karty
    Odpovědí: 20