Výsledky 1 až 15 z 15

Téma: nové pc

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: nové pc

Citace Původně odeslal myky
    Na tu desku jsem taky kuokal,ale zatim se mi nedostala do ruky zadna recenze na Čipi ATI CrossFire Xpress 3200 tak nevím. Disky Maxtor DiamondMax pouzivam uz dlouho a jsem spokojeny
    ted mam desku Abit NF7 S a ta jen tak nejaky pameti nesbasti nejraci ma Kingstonale to uz jsem odbocil od tematu. Pc budu stavet do dvou mesicu tak urcite dojde na zmeny.zatim diky za nazory
    Tak recenze už nějaký jsou, myslím, že odkaz je i tady na fóru.
    Disky Maxtor - taky jsem je používal, teď jsem vyměnil za Hitachi a příště bude třeba Seagate nebo WD. Takhle bych to nebral. Je potřeba stavět podle toho, co je dobrý teď, ne co bylo dobrý před rokem. Každou chvíli všichni chrlí tolik typů a novinek, že se lehce stane nějaká chyba u které koliv značky. No a teď je
    podle mě lepší Hitachi.
    Co se týče pamětí, tak rozdíl mezi nForce2, kde byl paměťovej řadič na desce a nForce4 a ostatních CHip sadách pro A64..., je fatální. To co se předtím použít nedalo, teď frčí úplně bez problémů. Myslím si, že je opravdu zbytečný
    kupovat nějaký drahý paměti, když tu samou práci odvedou čipy o polovinu levnější.

Senior Member Avatar uživatele MK2
    Vliv
    300

7800gt je fajn vyber, ale z rovnakym vykonom ako bolo spomenute Forsa 7800GT a stoji menej, alebo sa oplati pockat na 7900gt ktora ma mat dobru cenu, este je alternativa aj Radeon X1800gto, po tom ako vysli tieto nove karticky by sa oplatilo dva tyzdne pockat a potom vyberat aj na zaklade ceny
    X2 6000+ AM2 3,3ghz 1,375v (3,433ghz 1,45v) || Abit KN9 Nf4 ultra AM2,Xpertvision 9600GT 512mb 650/1800@760/2000, 2x2gb A-data 800+ Extremme ddr2@950mhz cl5(resp.980mhz pri 3,433ghz cpu), Maxtor MaxlineIII 300GB,DVD RW-DL Asus 1608P3S,SB AUDIGY 2ZS Platinum,Benq - notebook keyboard,mouse Genius netscroll optical USB,monitor 17`Nokia 720C,Fortron 650w,Vista Ultimate SP1

Senior Member Avatar uživatele Perfect_
    Věk
    37
    Vliv
    277

Citace Původně odeslal pety
    Tak recenze už nějaký jsou, myslím, že odkaz je i tady na fóru.
    Disky Maxtor - taky jsem je používal, teď jsem vyměnil za Hitachi a příště bude třeba Seagate nebo WD. Takhle bych to nebral. Je potřeba stavět podle toho, co je dobrý teď, ne co bylo dobrý před rokem. Každou chvíli všichni chrlí tolik typů a novinek, že se lehce stane nějaká chyba u které koliv značky. No a teď je
    podle mě lepší Hitachi.
    Co se týče pamětí, tak rozdíl mezi nForce2, kde byl paměťovej řadič na desce a nForce4 a ostatních CHip sadách pro A64..., je fatální. To co se předtím použít nedalo, teď frčí úplně bez problémů. Myslím si, že je opravdu zbytečný
    kupovat nějaký drahý paměti, když tu samou práci odvedou čipy o polovinu levnější.
    K tomu disku - myslím, že teďka je nej volba KS od Westernu...
    pc i5, etc.
    ntb i5, etc.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Divné výpadky internetu na různých PC
    Založil Millisx v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 21
    Poslední příspěvek: 04.10.2006, 21:21
  2. PC sa po kazdoe restartuje >:O ...
    Založil KINLEY v sekci fóra NVIDIA čipové sady
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 22.05.2005, 01:50
  3. NOVE koupeny VADNY zdroj odpalil komponenty v PC
    Založil -Ja8k1- v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 3