Citace Původně odeslal Darth Maul
Mám trochu pocit, že nečteš, co Ti tu píšeme, nebo že si odmítáš přiznat, že jsi limitovaný víc, než sis myslel. To co jsi napsal v těchto dvou odstavcích je tu už nejmíň 3x vysvětlené a pouze jinak formulované...

Když koupíš na F-B tělo 20D, bude Tě stát 32000
Když koupíš na F-B 20D+objektiv 17-55, zaplatíš 31500
Kolik Tě bude stát to, když za půl roku hodíš do koše tento sračkový objektiv s ekvivalentem 28-88mm?

Když koupíš na F-B 20D+objektiv 17-85, zaplatíš 47000
Kolik Tě bude stát, když po půl roce nakrásně prodáš tento sračkový objektiv za nějakých ušmudlaných 5-6 tisíc?
nejspis jsem dnes limitovany rozumove
mas pravdu. jen jsem si nevsiml ze ceny jsou ted na F-B takove jake jsou. maly detail je jen to ze pokud zvolim tu "kvalitnejsi" moznost co se tyce tela tak to bude 30D a ne 20D. a ta je na cybex (a jinde je to podbne) s 18-55 za 34200 bez dane (coz bude pro me nejspise podstatne) a s 17-85 a BG-E3 je jinde za 44500. to je rozdil cca 10K. myslel jsem ze 10K za rok za 17-85 (pripadne i grip - pokud zjistim ze ho nevyuzuju) dostanu. mozna se pletu. vychazel jsem z cen v bazarech na netu a nevim jestli to tam za ty ceny nekdo koupi. vpodstate kvuli cene toho setu jsem vyvolal tuto diskuzi (predtim jsem byl vzhledem k tomu co pisete o 17-85 rozhodnut jej za zadnou cenu nevzit). 18-55 mi prijde na 30D tak trochu divnej.

2 jan555: snad jsem v predchozim postu nejak zesrozumitelnil me myslenkove pochody jinak "Na "vyzkoušení" totiž není 18-55 imho o moc horší než 17-85 a ušetříš si peníze i zklamání." je presne neco v tom duchu co jsem se chtel dozvedet. jinak mas pravdu ze nejakou dobu jsem se priklanel (a mozna porad priklanim i pres vase dobre rady) k 17-85.

jeste jednou vsem diky a sorry jestli vas jen zdrzuju