Výsledky 1 až 25 z 69

Téma: Jaký základní objektiv pro Canon DSLR

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Jaký základní objektiv pro Canon DSLR

Citace Původně odeslal tominek
    nechapu uplne cos tim chtel rict. ze je blbost se s nekym bavit a tak male investici jako 10 ci 20K? co predppokladam ze bude pro me zakladak jsem psal. jestli bude potreba nejaky ultra-wide ted proste nevim (tusim ze jsem v threadu ohledne vyberu fotaku psal ze to asi budu muset zjistit casem; myslim zes do toho postu taky prispival.) z tou kombinaci mas pravdepodobne pravdu (precejen tomu rozumis "ofous" lepe; btw proc je to spatna kombinace??)
    OMG (to se nedá jinak napsat), ty vybíráš objektiv v ceně 10-20k a najednou offtopic napíšeš jaký objektivy by sis představoval pokud by tě nelimitovaly prachy ("jinak sestava s dobrou navaznosti i kdyz ne vzdy s prekryvem ohnisek..."). Jan555 ti prostě akorát řekl, že nechápe, proč najednou začneš rozebírat skla za 20-60k. V tomhle kontextu vypadá záverečná věta "pokud te to ze resim takovehle veci nejak poburuje tak me to napis nebo na me nereaguj a nech to tu zapadnout (mam totiz pocit ze jsi nejaky priponasrany. - snad se pletu)" fakt úžasně.
    Lenovo X200 | Lenovo Ultrabase | Sennheiser HD 595 | Fujitsu Siemens P19-2 Black | Logitech Internet Navigation Keyboard | Logitech VX Revolution

Senior Member Avatar uživatele tominek
    Věk
    43
    Vliv
    296

ja jsem vubec nepsal o objektivech kterech bych si predstavoval (nemam pocit ze by to byl tak kruty OT aby bylo treba na nej poukazet, ale budiz). je mozne ze jsem zle pochopil jeho predchozi post (ktery mi vyznel jako ze hlavni bolistka canonu, ktera se resi na vsech 4ech po celem svete je ta ze neni prilis mozne slozit sestavu skel ktere ohniskovou vzdalenosti slusne navazuji pripadne se prekrivaji). na to jsem jen tak v rychlosti zkusil neco podobneho poskladat (pricemz to nemelo vubec nic spolecneho s vyberem skla pro me) a nejak jsem ocekaval ze me to nejspis vyvrati. toliko k duvodu proc jsem zminil drazsi skla.

predposle vetou jsem jen chtel vyjadrit ze pokud ho me hloupe dotazy rozciluji tak at se nevysiluje mi zbytecne neco vysvetlovat a tou posledni ze mu dekuju za pomoc. (to vse bez jakekoli ironie,...)

takze ted zase malinko nechapu o co jde tobe??

(ze bych mel zase intelektualne slabsi obdobi?)
    Jak rika no-x: "Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem)"
    DELL Optiplex 980 | 8GB RAM | i7 860 | GeForce GT330 | 2x 128GB SSD RAID0 | 30" LCD
    Canon EOS 5D + BG-E4 | EF 24-105 mm f/4L IS USM | EF 28 mm f/1.8 USM | EF 50 mm f/1.4 USM | Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG IF HSM || Velbon Ultra LUXi-F + Benro KS-1
    Canon EOS 7D + BG-E7 | EF 70-200 mm f/4L IS USM | EF-S 18- 200 mm f/3.5-5.6 IS || Velbon Ultra MAXi-L
    Speedlite 580EX || DOMKE F-2 | DOMKE F-1X | Lowepro Toploader 70AW | Další čačky kolem

Uhrovitý puberťák minceVIP Avatar uživatele Darth Maul
    Věk
    57
    Vliv
    376

Citace Původně odeslal tominek
    ja jsem vubec nepsal o objektivech kterech bych si predstavoval (nemam pocit ze by to byl tak kruty OT aby bylo treba na nej poukazet, ale budiz). je mozne ze jsem zle pochopil jeho predchozi post (ktery mi vyznel jako ze hlavni bolistka canonu, ktera se resi na vsech 4ech po celem svete je ta ze neni prilis mozne slozit sestavu skel ktere ohniskovou vzdalenosti slusne navazuji pripadne se prekrivaji). na to jsem jen tak v rychlosti zkusil neco podobneho poskladat (pricemz to nemelo vubec nic spolecneho s vyberem skla pro me) a nejak jsem ocekaval ze me to nejspis vyvrati. toliko k duvodu proc jsem zminil drazsi skla.

predposle vetou jsem jen chtel vyjadrit ze pokud ho me hloupe dotazy rozciluji tak at se nevysiluje mi zbytecne neco vysvetlovat a tou posledni ze mu dekuju za pomoc. (to vse bez jakekoli ironie,...)

takze ted zase malinko nechapu o co jde tobe??

(ze bych mel zase intelektualne slabsi obdobi?)
    Problém je, že Tvoje dotazy vyznívají trochu chaoticky a pokud mixuješ realitu své potřeby a nějaké teoretické úvahy, vypadá snaha Ti poradit poněkud marná...

Když Ti někdo řekne: "kup to a to", začneš nahlas uvažovat, proč nekoupit něco jiného a jedním dechem zase tvrdíš, že si vlastně ani poradit nenecháš...

Neexistuje univerzální sklo ani ideální sestava skel - každý potřebuje něco jiného.
    MAUL: XEON 3350, ASUS P5Q-E, 4GB Corsair DDR2-1066, GB 6850/1GB, 2x1,5TB WD15EADS, Samsung SH-S203B, 24“ LCD DELL 2408WFPp, Antec Solo, Corsair HX620W
    KRISSS: C2D E8400, GB EP35-DS3, 2GB Kingston DDR2-1066, GB 4850/1GB, WD5000AAKS, ASUS CB-5216A, 26“ LG W2600HP-BF, Seasonic 430W
    MAULÍK: C2Q Q6600, GB EP35-DS3R, 2GB Corsair DDR2-1066, GB 4850/1GB, WD5000AAKS, Plextor PX-116A, 22“ LG Flatron L226W, Corsair VX450W

Senior Member Avatar uživatele tominek
    Věk
    43
    Vliv
    296

Citace Původně odeslal Darth Maul
    Problém je, že Tvoje dotazy vyznívají trochu chaoticky a pokud mixuješ realitu své potřeby a nějaké teoretické úvahy, vypadá snaha Ti poradit poněkud marná...

Když Ti někdo řekne: "kup to a to", začneš nahlas uvažovat, proč nekoupit něco jiného a jedním dechem zase tvrdíš, že si vlastně ani poradit nenecháš...

Neexistuje univerzální sklo ani ideální sestava skel - každý potřebuje něco jiného.
    MAS PRAVDU. obcas nezaskodi si post pred odeslanim precist vickrat nez jednou. asi si vse co jsem dnes napsal radeji prectu (ani si neuvedomuju ze z toho mohlo vyplynout to co pises). pokud mas pocit ze jsem zacal resit hloupost tak tenhle thread klidne smaz. asi jsem mel zkusit nekoho z vas kontaktovat pres ICQ.
    Jak rika no-x: "Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem)"
    DELL Optiplex 980 | 8GB RAM | i7 860 | GeForce GT330 | 2x 128GB SSD RAID0 | 30" LCD
    Canon EOS 5D + BG-E4 | EF 24-105 mm f/4L IS USM | EF 28 mm f/1.8 USM | EF 50 mm f/1.4 USM | Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG IF HSM || Velbon Ultra LUXi-F + Benro KS-1
    Canon EOS 7D + BG-E7 | EF 70-200 mm f/4L IS USM | EF-S 18- 200 mm f/3.5-5.6 IS || Velbon Ultra MAXi-L
    Speedlite 580EX || DOMKE F-2 | DOMKE F-1X | Lowepro Toploader 70AW | Další čačky kolem

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. poradte pls DSLR (nejspise Canon 350D, 20D,...)
    Založil tominek v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 23
    Poslední příspěvek: 06.03.2006, 11:32
  2. Kde sehnat objektiv pro LCD projketor
    Založil Synator v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 14.07.2005, 13:19
  3. Jaky zdroj pro A64 3000+
    Založil Zdenek Dubnicky v sekci fóra Ostatní hardware
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 10.04.2005, 20:52
  4. Jaky free NTP server pro WIN ?
    Založil Helium v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 9
    Poslední příspěvek: 01.04.2005, 21:38
  5. Jaky se da sehnat nejlevnejsi chladic pro durona do 1Ghz?
    Založil Namornik v sekci fóra Chladiče a všechny druhy chlazení
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 19.06.2004, 22:09

Pravidla přispívání