Citace Původně odeslal crashpc
tyhle repra by měly basovat dost! to je něco špatně... No sem rád že udělali novější verzi ale furt sem skeptickej k tý ozvučnici bandpass. no a co se týká recenzí computeru - sou to dobrý maníci a uměj otestovat ale krom toho že se moc se*ou do všeho a zvuk samotnej neni jejich partie tak asi nevědi co je dobrý. Už hodněkrát se mi stalo že sem měl v ruce jima recenzovanej produkt a ne zřídka byl o dost horší/lepší než psali. Takže si myslim že to tak slavný nebude. i když je fakt že ty geniusy maj satelity dobrý takže nápravou subu se hodně přiblížej "ideálu". Já si ale myslim že to právě až tak nezlepšili a tak to bude podobně naho*no i když lepší...

Ozvucnice bandpass neni problem, kdyz je dobre navrzena. Bohuzel bandpassy k temhle sestavam se navrhujou tak, aby to co nejvic "dunelo". Cili se udela velikej hrb v oblasti 50-70Hz a zbytek pasma je bida. Ted jsem zrovna jeden bandpass se starickym reproduktorem ARN5604 dostavel a je to parada, prenosove pasmo pro pokles -3dB 38-144Hz. Pripojene to mam k bedynkam Creative DTT2200 pres prepinac, takze budto hraje puvodni subik, nebo ten, co jsem si postavil. Mimochodem, creative vyrobky v tyhle cenovy relaci zajisti kvalitnejsi poslech.