Nemužete mi někdo do meilu poslat soubory z instalační diskety na S-ATA k NF4. Nemam na kompu flopynu a potrebuju nainstalovat sata disk. Chci to pomoci nlite integrovat do instal CD. Nebo odkaz kde to stahnu, našel jsem jen celej balik ovl. Díky.
Nemužete mi někdo do meilu poslat soubory z instalační diskety na S-ATA k NF4. Nemam na kompu flopynu a potrebuju nainstalovat sata disk. Chci to pomoci nlite integrovat do instal CD. Nebo odkaz kde to stahnu, našel jsem jen celej balik ovl. Díky.
Nie je problém poslať, ale konkrétne DFI nepotrebuje SATA Driver. Disk si zdetekuje bez problémov bez toho. Jedine, že by ti išlo o RAID.
Jo, to je pravda, instalace proběhne v poho, ale po prvním resetu uz to disk nevidí. Jestli mužeš, tak mi to prosím pošli. DíkyPůvodně odeslal Bikermotyl
jj, pošlem, potrebujem ale tvoju mailovku. Keďže ju máš utajenú, poslal som ti info, tak sa z nej ozvi.
...len teda neviem, či bude problém zrovna v absencii driverov. Skôr by som povedal, že nie. Na DFI som sa s tým nestretol, ale presne rovnaký pakec mi to robilo na Asus K8N-E, kde to bolo chybným nastavením BIOSu.
Bykermotyl : máš SZ
Bykermotyl: díkec, dorazilo ok.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)