Tak tam jsem stahl co se dalo, byla tam jen aplikace Creative Audi Console. Tam ale zadny pole neni. Slysel jsem ze je nejakej PlayCenter, ten ale nemam a nemuzu ho najit.
Tak tam jsem stahl co se dalo, byla tam jen aplikace Creative Audi Console. Tam ale zadny pole neni. Slysel jsem ze je nejakej PlayCenter, ten ale nemam a nemuzu ho najit.
No ja si tedkom koupil Audigy4 a sve prvni 5.1 repraky a vse jsem se docetl v Help manualu, co byl soucasti instalacniho CD. Fakt to tam meli udelane jak pro blbecka. Test repraku mam v Speaker settings/Speaker test. Treba to mas podobne
1) 386/SX25, 2MB 30pinn, 40MB HDD, Trident 256Kb, 14\" no name
2) 2400+TB, MSI K7T-266Pro2 (non A ^^), 256+256+512 @266 CL2.5, MSI NX6600GT128VTD, 80+60GB Seagate 7200.7(+), Fortron 300W, Audigy4 + Logitech Z5400
To je hezky ze mas instalacni CD. Ja ne. Byla to proste hola karta. Rekli mi ze si co potrebuju mam stahnout z internetu. Proto se tady ptam.
Ehm, tos kupoval nekde v bazaru ? Protoze neco jako "hola karta" neexistuje. Ke kazdy SB je placka se SW a ovladacema a k SB Audigy 2 Platinum je tech placek na 100% vic. K Audigi 2 ZS sem dostal tusim 2(1x ovladace + sw, 1x DVD audio), nemluve o tom, ze platinova verze je s prednim panelem a jako oem se neprodava vubec.
IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
Mnoho je prostředků, které léčí lásku, ale žádný není spolehlivý.
S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami. -- Francois La Rochefoucauld
Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.
Ja ji dostal jako OEM. Je bez panelu. A v evrestovi se hlasi Audigy 2 Platinum sound. Tak ja nevim co si o tom mam myslet.
AMD Opteron 144 1,8GHz, ASUS A8N-E, 2x512 400Mz, ATI Radeon X800 GTO (R480) 256bit/MB HIS, WD 120GB + Seagate 250GB SATA2 NCQ, SB Audigy 2 Platinum, Pinnacle TV pro.
Sel bych to klido vratit jako nekompletni, protoze nedodali ovladace. Ke kazdy i OEM SB bylo vzdy CD.
IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
Mnoho je prostředků, které léčí lásku, ale žádný není spolehlivý.
S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami. -- Francois La Rochefoucauld
Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.
bez instalacniho cd budes schopnej tak akorat nainstalovat ovladace a konzoli, zkus podle cisla karty vyhledat presnej model....a dopidit se co je to zac, protoze jestli je to nejaka OEM verze pro partnery creative ceka Te celkem porod s instalaci a hledanim. Skoro bych ti navrhoval pouzit youpax drivery tam je celkem velka sance, ze uspejes i se vsema aplikacema co ke karte patrej. Mas tu o tom posty na foru nebo pouzij google + youpax
Spousta vice ci mene uzitecnych veci a zivot okolo...jdete se projit.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)