Citace Původně odeslal -Ja8k1-
nejak to nechapu.... znamena to snad ze pokud to vse nainstaluju, tak i starsi "hnusne filmy" budou vypadat lepe, nebo filmy s malym rozlisenim nebudou tak "kostkate" ? fakt tomu moc nerozumim a zajima me spise za uzitecna hodnota pouzitelnosti u stavajicich filmu, nez to ze kdyz si nejaky film pustim v "1080i" tak na to konecne pujde koukat... myslete si co chcete ale ty veci co jste tady zminovali mi nic nerikaji a spise je to takovy sum(viz IT crowd : http://4um.ocguru.cz/showthread.php?t=46896 ) takze abych to shrnul... bude mi k necemu to, ze to vse nainstaluju ? poznam nejaky rozdil u strasich jeste treba DivX filmu, zlepsi se prehravani DVD filmu ci nekterych videi stahnutych z netu? diky *j
...co nechapes precital si si vlastne to pdf-ko

Skusim este raz => cez PureVideo Decoder 1.02.196 & ForceWare 84.12 dokazes momentalne na grafikach podla zoznamu a supportu uvedeneho v odkaze vyssie HW akcelerovat WMV9, MPEG-2 a H.264 a u tychto formatov aj vyuzivat features ako Spatial-Temporal De-Interlacing, Inverse Telecine a Bad Edit Correction

...u klasickeho MPEG-2 a aj u MPEG-2 TS sa mi podarilo bez problemov rozchodit HW akceleraciu, ale u H.264/MPEG-4 AVC (konkretne the_brothers_grimm_m720p.mov) sa mi to nejako nedari