Výsledky 1 až 25 z 639

Téma: DFI LanParty NF4 serie - potrebuji pomoc

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Bulharský mafián mince Avatar uživatele Zilla
    Vliv
    303

Standardní Re: DFI LanParty NF4 serie - potrebuji pomoc

Citace Původně odeslal Kulda
    Jaj sem si až ted všiml že deska má jen 4 konektory na sata. Mohu zapojit všechny a bez problému taktovat nebo je tu také problém s OC když jsou sata disky na 1 a 2 slotu?
    U novych BIOSu uz by to nemel byt problem, rozhodne jsem zadny nezaznamenal u jiz zminovaneho 704-2BTA. Ten je mimochodem pro zacatecniky nejlepsi, zvlast kdyz jeste neznas presne nastaveni pro svoji pamet...
    Stipendium peccati mors est
    Si peccasse negamus, fallimur, et nulla est in nobis veritas

Přesto, že bouře nad jezerem věští blízkost konce, pohyb nebes je plný síly!

Senior Member Avatar uživatele MISKOBOSS
    Věk
    41
    Vliv
    299

tot je jeden z nejlepsich biosu N4D704-2BTA, ja bych rekl nejlepsi
    fungujou vsechny DDR banky(jak zluty tak oranzovy)
    a vsechny SATA konektory

dale jsem zkousel to zapnuti PC pres USB a fakt to nefunguje
    akorat pres PS2, to je bezchybne
    Apple MacbookPro 13,3 (late 2011) - je perfektni :D

tak zatím supr truper - ještě sem to moc neladil ale 311*9 na 1.55V zatím vypadá stable. zejtra testnu taktnout více.
    dotázek - nemá někdo odkaz na nějaké stránky kde jsou vypsané nastavení pamětí od uživatelů této desky - nejlépe Corsair ? Vím že tu někde něco bylo ale za boha to už nemůžu najít.díkec
    Alienware m17x r3 /I7,16gb dd3, hd 6990m 2gb ddr5 .../

potreboval bych pomoci, pomuzete ?

http://4um.ocguru.cz/showthread.php?p=579574#post579574

Laser G9 + Logitech G930

Unhappy Re: DFI LanParty NF4 serie - potrebuji pomoc s instalací S-ATA2

Nforce ovladače jsou divný a když dám v biosu SATA ZAPNOUT NA ENABLE tak to nevidí disk podle mě to jede na ide ovladače sem s toho zmatenej protože už při instalaci to po mě nechtělo disketu na zavedeni sata ale rovnou se to naistalovalo a i to i vydělo disk potřeboval bych vydět něčí bois INTEGRATED PERIPHERALS A TO JAK TAM MÁ být ZAPLNUTÝ.v PODSTATĚ RAID CONFIG.Díky moc už nevim jak dál.

PS:Jinak vše běží ok ale ve správci zařízení nemám vůbec v řadiči IDE/ATA ATAPI TOHLE A TO TAM MÁ BÝT ŽE?:nvida nforce pararell ATA COTROLER tam není sakra heh.
    INTEL Core 2 Duo E6750 - 2,67GHz chladič Noctua NH-U9/NEXUS 92mm, MSI P35 Neo2-FIR - iP35, 4GB DDR2 1066MHz PC8500 CL5-5-5-15 MUSHKIN Extreme Performance Series, EPP,GIGABYTE R4850-512H-B,1050T S-ATA2 Seagate,Samsung F1,NEC 4551 DVD,AKASA 460W,Case Thermaltake Soprano.

Standardní Re: DFI LanParty NF4 serie - potrebuji pomoc s instalací S-ATA2

Citace Původně odeslal Festak
    Nforce ovladače jsou divný a když dám v biosu SATA ZAPNOUT NA ENABLE tak to nevidí disk podle mě to jede na ide ovladače sem s toho zmatenej protože už při instalaci to po mě nechtělo disketu na zavedeni sata ale rovnou se to naistalovalo a i to i vydělo disk potřeboval bych vydět něčí bois INTEGRATED PERIPHERALS A TO JAK TAM MÁ být ZAPLNUTÝ.v PODSTATĚ RAID CONFIG.Díky moc už nevim jak dál.

PS:Jinak vše běží ok ale ve správci zařízení nemám vůbec v řadiči IDE/ATA ATAPI TOHLE A TO TAM MÁ BÝT ŽE?:nvida nforce pararell ATA COTROLER tam není sakra heh.

ja jsem nastavil v RAID configu toto:
    RAID enable:enable
    SATA 2 primary raid : enable
    SATA 2 secondary raid :enable

a ktery radky tam mas v tom spravci pod tou polozkou ?

EDIT: jak tak koukam na tvuj podpis, predpokladam ze mas jeste jeden disk mimo ty barcy 160 ?

Laser G9 + Logitech G930

Festak: Při instalaci ti to našlo sata disky, protože je SATA řadič integrován do biosu a windowsi už ani nerozlišují jesli se jedná o PATA nebo SATA. Mě třeba šli instalovat SATA disky dokonce na windows 2000 bez jakýhkoliv SP.
    Jiná situace byla u KT600 čipsetu kde Sata řadič nebyl součástí biosu ale jako přídavný řadič a tam si potřeboval ovladače , windowsi je defaulte nemají.
    Intel C2D E8400@3.6Ghz 1.26V , Gigabyte GA-P35-DS4 rev 1.1, Patriot 2x2GB DDR2-800 CL4, LC-Power 550W black, nVidia 9600GT - MSI-512-OC, Samsung 400GB Sata 16MB, 3x WD 7500AAKS, Samsung 183L SATA, Logitech MX3000, MS Wireless Laser Mouse 6000, Samsung 225BW 22", . Vodní chlazení CPU[s]+NB+GPU[/s].

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 2 uživatelů. (0 registrovaných a 2 anonymních)

Pravidla přispívání