Výsledky 1 až 8 z 8

Téma: FSC 20,1" (S20-1W) zkušenosti

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: FSC 20,1" (S20-1W) zkušenosti

Citace Původně odeslal Pavel Kovač
    Ohledne hmotnosti: vychazel jsem z oficialnich informaci na webu vyrobce. Kazdopadne je mozne ze tam maji chybku. To se bohuzel muze stat
    Ohledne AU Optronics: stale nejvetsim vyrobcem je LG.Philips a Samsung. Pote tu je HannStar a AU Optronics a dalsi. Proto jsem uvedl jako mene znamou firmu. Je vsak jasne ze pro vice zasveceneho cloveka je to notoricky znama firma. Ovsem co jsem sondoval tak lidi znaji prave Samsung a LG.Philips a ostatni jim nic nerikaji.
    Zachovani pomeru stran je u tohoto monitoru vse v rukou graficke karty. To sice neni uplne stastne reseni, ale dnes uz nepredstavuje neprekonatelny problem.
    Z me strany nejde o nejakou osobni kritiku, recenze je pekna a vystihuje prakticky ty vlastnosti monitoru, ktere me take pri prvnim rozbaleni upoutaly. Dobra prace.

Dnes schvalne samotny monitor zvazim na digitalni vaze. Ten pocit masivnosti materialu, kdyz s monitorem hybu, je znacny.

Vratim se k podsviceni... mel jsem tri kusy, kazdy minimalne dva dny a kazdy kus byl znacne odlisny. Treti kus je bezvadny co se bad pixelu tyka a podsvetleni je take nejrovnomernejsi. FSC v kvalite podsvetleni proste trochu kulha.
    Aby nevznikl falesny dojem, mluvim o kvalite v podobne tride monitoru. 19' TN+Film do 10.000 na tom byvaji o dost hure.
    Urcitou roli hraje to, ze monitor je z tovarny nastaven na 100% jas a pritom obvykle staci 30%, pri kterych neni s rovnomernosti podsvetleni zadny problem.

Edit: tak s tou hmotnosti jsem se mylil, je to jen 7.9 kg, monitor s repracky + podstavec
    Naposledy upravil Sasa; 06.03.2006 v 17:45.
    Asus P5B Deluxe/WiFi, Intel Q8300@7.5x440=3300MHz VCc1.15V, Speedstep enabled, CM HyperTX, 58oC IntelBurnTest pri 24oC okoli, 2x2048 DDR2 800 Geil(@866 5-6-6-15, 1.80V), HDD 3xSamsung F1 1TB, Gigabyte NX88T zalman, LCD FSC S20-1W, CM Centurion 532, PSU Seasonic 400W, UPS CyberFort 350

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání