já mám necelý měsíc zdroj EC 350W pokud vím tak průšvih vyl v pomocném zdroji ze kterého se vyrábělo i 5VSb...jelikož ten zdroj jede nepřetržitě docházelo k vysychání inkriminovaného elektrolytického kondíku což spůsobilo velké zvyšování napětí pomocného zdroje což vedlo k poškození řídícího obvodu zdroje a tím se mohlo objevit i vyšší napětí na napájecích větvích...vedlejší efekt byl výbuch filtračního kondíku na tom pomocném zdroji...několik takových zdrojů jsem opravil u některých to i přežil řídící obvod,jen stačilo vyměnit pár součástek pomocného zdroje. V nových EC co mám já je ten pomocný zdroj zcela jinak řešený...zapojení jsem podrobně neskoumal ale je v něm zařazen optočlen a onen kondík už se tam nevyskytuje....jen mě vadí a to na všech zdrojích že nemaj vyvedenou zásuvku na moňas která by se zapínala při zapnutí PC...tak to jsem měl upraven předchozí zdroj který pocházel z počítače Compaq(je zajímavě řešený...velmi složitý a osazený kvalitním materiálem ale při vypnutí má na 5 a 12V haluzích zbytkové napětí kvůli kterému se při zapnutí PC druhej den nenašla vypalovačka...pokud jsem ho před zapnutím na chvíli vytáh ze zásuvky tak to šlo) mám tak zapojený i scaner...je to lepší než aby to jelo nepřetržitě...a taky u toho EC omezená děrovaná plocha zadní stěny a navíc sou to takové blbé otvory....asi to poladím flexkou) jinak si myslím že spousta výrobců zdrojů si z lidí dělá čurinu...chtěl bych vidět ty Fortrony,Enermaxy,Chill inovationy,Chieftecy a další zevnitř a hlavně je pomučit v dílně
))