No len zo zaujimavosti som to stiahol ci to vobec spustim na GF6800GT (256 MB).
Po uprave Sushi.ini to spustim.
resolution = 1024x768 -> 800x600
multisampleType = 4 -> 1
Na vyssom rozliseni ako 800x600 to nerozbehnem pri akomkolvek multisample a na vyssom multisample ako 1 to nerozbehnem na ziadnom rozliseni (out of memory). Na tych 800x600 je to riadna sekacka aj ked miestami sa to javi takmer plynule. Ale nie som si isty ci by to na povodnych 1024x768, multisample 4 bolo nejak vyrazne krajsie. Ale pri starte to vyhodi par chyb takze mozno som o nieco ukrateny aj ked v porovnami s obrazkami som nic chybajuce nezbadal.
Chybove hlasky:
//================================================== ===
// ATI Sushi Error Log Created 3/4/2006 6:53 pm
//================================================== ===
[SSVertexShaderCache.cpp] (line 145): ShaderLib Error!: Can't create Vertex Declaration
[oAsteroidBG.ssh] (line 136): Error creating vertex declaration for stream map
[SSVertexShaderCache.cpp] (line 145): ShaderLib Error!: Can't create Vertex Declaration
[oCometBG.ssh] (line 135): Error creating vertex declaration for stream map
[oCometSmallSurfaceSk.ssh] (line 133): Error creating vertex declaration for stream map
[oCometSmallSurfaceSk.ssh] (line 162): Error creating vertex declaration for stream map
[oCometSmallSurfaceSk.ssh] (line 191): Error creating vertex declaration for stream map
[oMoonBG.ssh] (line 135): Error creating vertex declaration for stream map
[Main.cpp] (line 1105): Normal Application Exit
Este som sa hral aj nastaveniami
music = F -> T
soundfx = F -> T
ale ziadny zvuk to nevydava.
Pri odkomentovani
launchMode = T
avi = T
aviFPS = 29.97
to vytvara TGA subory.

Odpověď s citací