Citace Původně odeslal Tykoxo
Ale na Inteli pisu ze ma four "PCI conventional" connectors, rev. 2.2, ta by mala este zvladat 5V (nemozem najst tie specifikacie)
btw., islo by to vobec zasunut do dosky, keby to bola ina specifikacia, ved to by vlastne mohlo poskodit bud tu kartu, alebo MoBo??
Este ma napada - co sa stane, ked vypnem v biose "bus mastering", znizi sa tym rýchlost pci zbernice? Niekde som cital, ze bus mastering moze robit problemy. Dalsia vec - hyperthreading, co vy na to?
P.S. Najzaujimavejsie je, ze hoci som este nemal cas vyskusat skystar na tejto doske poriadne, zatial som nainstaloval driver a soft od Technisatu a dal som scanovat Astru 3A a zda sa mi, ze to prebehlo celkom standardne, hlavne bez zamrznutia pc, k tym vytuhom dochadza zatial len v tych troch pripadoch, co som pisal.
Obdobne mi to mrzlo na mojej zostave a to mam AMD. Radic na ide disky ten isty , akurat som nemal satelitnu kartu , ale zvukovku , a mal som v pc aj iny radic promise. Pomohlo resetovat bios jak s radicom tak aj bez. Otazka je aky mas zdroj , ci to dokaze utiahnut , ci neblbne on.