Jelikoz mi to neda a premyslim nad tim dosel sem k par zaverum. Vcera sem nahodil Silencera a hned po restartu to zacalo delat, at uz na default tak s OC. Se stock chladicem to delalo jenom asi prvnich 20 vterin po zapnuti hry a nasledovne 20 vterin po vypnuti hry. Co je na cele veci nejzajmavejsi je ze nex (predchozi majitel) ma temer indentickou sestavu jako ja : Epox 9NPA+, Samsung disk atd tudiz je velmi podivne aby ta karta blba s nForce 4 mne a nikoliv jemu. Rozdil byl pouze v chladicich, nex psal ze ji mel se zalmanem, coz znamena ze karta byla ofukovana celkove i s kondenzatorama v oblasti napajeni. Dalsi zajimavou veci je ze karty od ostatnich jak sem vycetl tak tento problem nevykazovali hned, coz znamena ze se neco "podelalo" po case. Muj nazor je ze odeslo ochrane teplotni cidlo nebo neco na ten zpusob a to nasledne zpusobuje to zapnuti thermal throttlingu pri prepnuti do 3d jak psal Tantalos na prvni strance. Dneska zkusim dat zpet stock chladic a fakt sem zvedav esli to prestane delat.