Citace Původně odeslal MlokCZ
Opět klasický TN displej se všemi nevýhodami TN. K tomu cena blížící se slušným PVA/MVA (jako FSC P19-2). Šílený velký jas, s tím budou velké problémy. I na TN udávané rovnou dost nízké úlhy, takže úhly budou asi hodně mizerný. Já bych takový LCD nevzal ani za 7k.
Pokud někomu nevadí TN a chce na tom pouze hrát, tak by se o tom modelu dalo uvažovat, ale jinak ruce pryč.

To už raději http://www.alzasoft.cz/DetailPage.as...CatId=18843374
Parametrově vypadá moc dobře, ale neviděl jsem v reálu, takže se chce nejprve podívat. Ale je to nejlevnější LCD, které je dle parametrů ok (není to TN, slušná odezva, dobrý konrast, žádný šíleně vysoký jas).
Docela by mě zajímal názor někoho na tu Belineu, kdo ji viděl a může porovnat s dalšími dražšími dobrými LCD (jako FSC P19-2, Samsung 193P+, 970P, Eizo S1910). Známí se mi často ptají na to jaký vzít LCD a když nechtějí dát 13k+ za osvědčené modely, tak abych věděl podle osobních zkušeností, zda je ta Belinea k doporučení.
Takže ta Belinea třeba ZDE , FSC P19-2 je prostě pomalá, Samsung 970P co jsem četl tak lidi hodně brečí kvůli podsvícení a stabilitě stojanu, Eizo S1910 v testech nic moc, pomalé a navíc nejdražší.

Ta Belinea je sice ošklivá, používá panel AU-Optonics, ale za ty prachy jestli je opravdu dobře použitelná ve hrách, by možná mohla být neodolatelná .
Ještě pozor na starší recenze -
Citace Původně odeslal belinea.cz
5. 12. 2005
Belinea 10 19 20 v novém kabátě
LCD panel 10 19 20 je v novém designu a s vylepšenými parametry. Hlavním změnám došlo ve vylepšení paramtrů a to odezva z 25ms na 8ms a kontrast z 700:1 na 1000:1. Integrované reprodukotry, panel otočný o 90° a výškově nastavitelná noha zůstaly zachovány.