Mám DVB-S kartu Skystar1 CI. Po spuštění originálního přehrávače se mi na monitoru objeví pouze statický obrázek. Řešil jste to někdy někdo, zatím to nemůžu rozchodit i když jsem si stáhl ProgDVB, DreamDVB. Pls help. Díky.
Mám DVB-S kartu Skystar1 CI. Po spuštění originálního přehrávače se mi na monitoru objeví pouze statický obrázek. Řešil jste to někdy někdo, zatím to nemůžu rozchodit i když jsem si stáhl ProgDVB, DreamDVB. Pls help. Díky.
pravděpodobné řešení:
progdvb -settings - device list - a vyber skystar soft mode, hard mode totiž na nforce čipsetech jaksi nechodí takže výhoda hardwarového kodování je na skystar1 v háji. Dej vědět jaks pochodil mám téměř tu samou kartu.
Soft mode mám nastaveno, nemám DiseCq, mám natočeno na ASTRU signál 50% kvalita 100%, při skenování má jen jeden transpondér, ale nenaskenuje mi žádý programy. Ale origo soft dodávaný s kartou mi něco naskenuje, ale při spuštění mám jen statický obrázek. Nemůže to být třeba jen kodekama, nebo chybjejícím sw keyem? no pořád ho nemůžu připojit, když kliknu na Twinhan, tak mi to napíše Zaříyení neni spuštěno nebo nenalezeno. Device not started.Původně odeslal Rache
Naposledy upravil toolmaker; 26.02.2006 v 13:48.
Pro naladění programů musíš nejdřív nastavit LNB (anténu) a družici , kterou chceš přijímat. To provedeš v "settings -> DiSEqC" dvojklikem na zeleném bodě značícím tvůj přijímač. Otevře se " LNB settings" vše necháš jak je akorát v menu "Satelit" vybereš požadovanou družici /v mém případě 0192:ASTRA 1B- 1H , na horní liště klikneš na " channel list -> channel search -> ASTRA 1B-1H , 1C" no a čekáš co se najde. Ještě taková otázka - máš nainstalovanej ovladač na tu kartu v pořádku? V nastavení-síťová přípojení by se ti měl objevit "virtual dvb-t-s-c network adapter". Jestli máš přímo na kartě tv-out leze z něj obraz? To je nejjednoduší kontrola zda je vše s anténou ok.
edit: k normálnímu provozu by ti měly stačit třeba kodeky codecs all in one,k nekodovaným programům nepotřebuješ žádnej softkey.
Naposledy upravil Rache; 26.02.2006 v 17:07.
Původně odeslal Rache
Díky, díky, díky ó jak jsi mocný. Už mi to maká. Ovladače tam mám v pořádku, přímo na kartě není video out, je tam jen LNB in (určitě se to jmenuje jinak, ale víš co myslim). Teď už jsem to ani s origo softem nezkoušel, když jsem rozběhl tenhle prográmek. Ty máš DiSecQ motorek, nebo to máš napevno, já jsem nad ním do budoucna přemýšlel, tak bych chtěl jen vědět jak to maká. Akorát nevim, jak to bude fungovat v případě, že tam budu mít multifokus, mám ještě u televize analog. sat.
Takže ti to pomohlo - super (naděl mi nějakou karmu) , já to mám na pevno a na kartě mám lnb in a out a mám na tom připojenej dál ještě satelit v obejváku (ale pc musí být pořád on aby to makalo). Tady je nějaké info: http://www.dvbskystar.com/
Já to mám taky propojený, ale jen Tv přes TV-out na grafice. Už jsem tam dal ještě čtyři pluginny a maká to bezvadně. Už jsem to chtěl dát pryč. Už jsem ti poslal příspěvek. nepotřebuje někdo s něčím poraďit? Aby se mi konečně změnila karma??Původně odeslal Rache
Dneska jsem nastavoval parabolu na lepší signál ale vadí mi tam stožár, nemůžu to tolik naklopit, tak budu dělat novej držák a pak tam strčim DiseCq a uvidíme.
Jasne ze mozes poradit, porad mi ako nastavim dig. satelit napr. na Astru bez toho aby som musel zapajat analogovy sat alebo volat technicku pomoc. Ak je to vobec mozne. DikyPůvodně odeslal toolmaker
nejdřív napiš jestli se jedná o karty do pc nebo samostané přístroje.jestli máš volně stojící sat tak asi chceš vyměnit analogovej za digitální, stačí vyndat koax ze starýho a připnout na novej-digitální a naladit.
A ještě vyměnit LNBčko za digi.Původně odeslal Rache
![]()
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)