Původně odeslal
MlokCZ
Přesně tyhle křesla jsme teď začali kupovat v práci. Máme jich tam asi 50 cca 2 měsíce a všichni si je velmi chválí včetně mě. Tak se mi zalíbili, že už mám taky 2 doma.
Má jen jednu malou vadu, která by se dala eliminovat nejlépe už při objednání. A to nechat vyrobit křeslo bez horního čalounění přes prostřední modrý pruh (v oblasti pod krkem). Není to na všech kusech stejně vysoké, takže někde to nevadí, ale zrovna na těch 2 kusech co mám doma to sahá asi o 3cm níž a už to vadí při opření (nechápu naco to tam vůbec je, možná kvůli vzhledu). Doma jsem to zatím v přední části odstřih (tam to drží jen na 2 místech, odstřihnuté je to okamžitě) a zatím jsem to zahnul na zadní stranu (funkčně je to teď naprosto ok, jen to nevypadá zrovna nejlíp), k úplnému odpárání jsem se zatím neodvážil, to nebude už tak jednoduché.
Nastavování odporu houpání se mi moc líbí.
Po dvou měsících jsou všechny kusy ok a konstrukce se mi zdá poměrně robusní, ale jak křesla budou vypadat po několika letech, to se teprve uvidí, s tím bohužel taky neporadím.
Jinak do nějaké levné židle bych určitě nešel, to jsou vyhozené peníze.