Citace Původně odeslal Bob van Sikorski
Nene, samozrejme jen a pouze neco ve stylu klasicke zidle, nejsem blazen, sva zada mam celkem rad. Jinak btw mi bude zanedlouho 27, takze by ta zada ostatne mela celkem narok kazdopadne dejve, kdybys byl nekde na nejakem "rozrazovacim zavodu" v obchode se zidlema, postni sem pls sve poznatky s jednotlivymi modely. ja ted este pres kamose budu tahat info z jeho tchana, kterej ma taky 100kg a zidli pred rokem pry dost masivne resil, takze uvidim, co se dozvim. ted jsem jen tak narychlo nasel treba toto kreslo, sice uz je to dost BRUTALNI palka na muj vkus, ale nostnost 130kg se mi libi. nemate ho treba nekdo nahodou? nebo neco se stejnym mechanismem co tam popisuji?
Přesně tyhle křesla jsme teď začali kupovat v práci. Máme jich tam asi 50 cca 2 měsíce a všichni si je velmi chválí včetně mě. Tak se mi zalíbili, že už mám taky 2 doma.

Má jen jednu malou vadu, která by se dala eliminovat nejlépe už při objednání. A to nechat vyrobit křeslo bez horního čalounění přes prostřední modrý pruh (v oblasti pod krkem). Není to na všech kusech stejně vysoké, takže někde to nevadí, ale zrovna na těch 2 kusech co mám doma to sahá asi o 3cm níž a už to vadí při opření (nechápu naco to tam vůbec je, možná kvůli vzhledu). Doma jsem to zatím v přední části odstřih (tam to drží jen na 2 místech, odstřihnuté je to okamžitě) a zatím jsem to zahnul na zadní stranu (funkčně je to teď naprosto ok, jen to nevypadá zrovna nejlíp), k úplnému odpárání jsem se zatím neodvážil, to nebude už tak jednoduché.

Nastavování odporu houpání se mi moc líbí.

Po dvou měsících jsou všechny kusy ok a konstrukce se mi zdá poměrně robusní, ale jak křesla budou vypadat po několika letech, to se teprve uvidí, s tím bohužel taky neporadím.

Jinak do nějaké levné židle bych určitě nešel, to jsou vyhozené peníze.