Zdravicko,
predem uvedu, ze jsem sem dlouho nic nedal protoze uz mam temer 3 mesic fotak na reklamaci apod (pro tak dlouho neni nutne rozebirat). Ale presto jsem ted narazil v PC na zajimavou serku fotek z jednoho letniho rana v interieru. Jde hlavne o ostre svetlo, tedy na prepaly se tady imho nehraje. No posudte sami.
Jinak casem mozna prihodim nejakej "nej" fotky z bigthreadu.
Je to Irsky Setr, vsechno hola dokumentace "somrovani na buchtu"Tedy nejak jsem s nim naschval nemanipuloval
Ty prvni 2 jsou stejne, ale jen jine vyrezy, nevim co je lepsi. Zas jsou docela hezke ty nohy toho psa, jen skoda ze se mi jedna nevesla do zaberu
Pro zobrazeni ve vetsim rozliseni kliknete zde.
No budu rad za nejakej komentar, predem diky!
Hlavne si moc nejsem jistej konstrastem, jasem a ostrosti, nevim zda jsem to nekde neprehnal. A taky klidne napiste neco ke kompozici, jsou to vyrezy, takze se s tim da jeste pracovat - "posunout" apod
---------------------
Me tak napadlo, co takhle davat model fotoaparatu do topicu? Topic jde pripadne zmenit, pokud nekdo meni pristroj, ne? Imho to v topicu ani tolik nerusi.
----------------------
EDITED: od 5.2.2006 mam Olympus E-500 v Double Zoom Kitu - Zuiko 14-45mm 1:3,5-4,5 + Zuiko 40-150mm 1:3,5-4,5 vcetne slunecni clony + Sandisk 1GB Ultra II + pouzdro Lowpro EX 160
jen tak mimochodem komplet za 23999 vc. dph
EDITED: Od 10.4.2006 mam novy hosting http://www.skodik.info tedy asi tak za necely mesic prestanou fungovat predchozi odkazy na fotky, ovsem staci zmenit domenu a muzete prohlizet dal![]()