Nemůžu ho nikde sednat potřeboval bych nějaký odřezky na zakrytí třech bloků nevíte kde ho sehnat![]()
Nemůžu ho nikde sednat potřeboval bych nějaký odřezky na zakrytí třech bloků nevíte kde ho sehnat![]()
mě táta přines z práce zadáčo 8mm. bylo sice trochu poškrábaný, ale když je to zadarmo...Původně odeslal Borin
![]()
Jo a táta dělá v cukrovaru![]()
/// Dell Latitude D600 | Dothan 1.7GHz@1.05V~800MHz@0.70V | 1024MB DDR266@2-3-3-6 | 40GB Hitachi Travelstar 5K80 | Samsung CD-RW/DVD SN-324S | Mobility Radeon 9000 32MB | 14.1" SXGA+ 1400x1050 | Broadcom 570x Gbps LAN | Intel PRO/Wireless 2100B WLAN ///
To Glassman : Desku 2x2m se mi nechce kupovat![]()
To Staňour : A nesehnal by si mi taky nějakéSamozdřejmě to nechci zadarmo
![]()
no nějaký kousek 8mm tu ještě mám, záleží jakou velikost chceš. Napiš přesně a můžem se nějak domluvit.Původně odeslal Borin
Ps: kdybys chtěl slabší, tak 4mm, tak toho mám hafo. Nebo třeba 5mm červený (teda spíš rudý).
tak jsem na www.plexi.cz poslal mejl. Jaký maj ceny a tak. Dam vědet až přijde odpověd.
To Borin: Ty to nevzdášPůvodně odeslal Borin
![]()
To Staňour : No potřeboval bych toho asi tak 3kusy 80x50mmA musí to být 8mm protože 5mm si nemůžu dát jako víčko na blok protože v tom budou šroubení a ty mají závit 8mm dlouhý
![]()
mám 190x190x8mm, takže by to šlo. ¨Původně odeslal Borin
Jak na to spěcháš? Máš šanci bud tenhle víkend Chrudim, nebo přes tejden praha nebo pak zas víkend Chrudim.
Chtěl bych tak kilčo (tj. 100,-Kč). Vyhovuje?
Jo a z toho www.plexi ještě neodepsali![]()
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)