2Ufo
Já vím, jestli ti jde o to "admini z oc.cz 4a nerulez", tak to je tím, že mně nenechali mít v podpisu obrázek. Na PC Tuningu to je řešeno o dost líp, žádné obrázky tam prostě do fóra vkládat nejdou

. PC Tuning má forum od té doby, co se oddělil od Živě a zatím to vypadá slušně, admini přívětivý, nemažou celé sekce

, moderátoři jsou také OK (že by to bylo tím, že patřím mezi ně ?

). Problém je v tom, že v ČR (a SR) není dost místa pro dvě fóra o OC. Já jako vhodnou alternativu vidím, jak už bylo někde psáno, umístění OC.cz fóra na server PC Tuningu (lepší hosting...) a koexistenci obou fór (docela si to dovedu představit, OC.cz fórum by se neměnilo, na PC Tuning fóru by se diskutovalo o článcích z PCT, nebo prostě o něčem jiném).
PC Tuning nesmíte brát jako konkurenci, vždyť to není o penězích ani o ničem jiném a jestli nechceme dopadnout jako české záhadologické (nebo jak se tomu říká

) spolky, tak musíme nějak spolupracovat.
Docela mně zaráží diskuze na
www.pretaktovani.cz, která už několik let funguje, je tam docela dost lidí, ale nikdo z OC.cz 4a si jí nevšímá.
Jo a také by nebylo špatné něco dělat s OC.cz stránkou, vždyť to je ostuda pro všechny CZ overclockery

. Založím o tom thread v Mimo mísu, tak se vyjádřete.