Výsledky 1 až 14 z 14

Téma: Odpalenie mysi elektrostatickym nabojom uz tretia

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Odpalenie mysi elektrostatickym nabojom uz tretia

No tak sem tam sa mi stane ze sa pc nezapne............. odpojim a pripojim kabel......a uz potom v pohode naskoci...........cize asi to moze byt zdrojom....... ale uz si davam velki pozor.Ked idem k pc stale chytim najskor radiator No uz som na to prisiel kde vznika ten naboj.Mam papuce z ovcej vlny a ked idem po koberci a sucham nohy po zemi a sadnem k pc.Ale to nevysvetluje to ze sedim za PC a pes zacne hrabat kable a mys potom nejde zrazu a je FUC.....
    Naposledy upravil maros000; 23.02.2006 v 14:20.
    Compaq nx7400

Member Avatar uživatele otas
    Věk
    38
    Vliv
    280

Me je jen divny jak pises ze ti ta mys dala ranu... Proste statikou by ji odpalit podle me nemel. Leda ze by "telo" bylo vodive spojeny s elektronikou coz by nebylo od kunstrukteru zrovna inteligentni.
    Jestli je to nesmysl tak me opravte, poucte.

K tomu vytahovani PS2 za chodu: Ja to vytahl taky jen nerad, spis jsem to jen omylem "vylomil".
    HP nx6110 Celeron M 1.4GHz 512MB 40GB DVD-RW WiFi BlueTooh - po smrti :-(
    Nyni SL510 :-/

Nosak toto ze ked som to rozobral a pozeral tak tamta iskra musi prebehnut asi 2Cm daleko co je dost daleko pod to tlacitko az na plosak abo neviem kde.Ale prvy krat ked mi dala ranu tak v pohode prestala chodit potom som restartol pc a isla v pohode dalej ale uz druhy raz to nevydrzala. A uz potom isla jedna za druhov. A to telo neni spojene s nicim je izolovane,ved je to plast nevodivy.
    Compaq nx7400

No me se taky zdala moje MS myska nejaka divna ze jakoby preskakovala jiskra nejak casto (predtim vubec) no a odesel zdroj, ale jeste me to stacilo pokopat pekne pres case

Tak mna CASE nekope. Ale uz som si zvikol ked si sadnem k PC najskor chytim radiator. A papuce uz som si kupil radcej ine.
    Compaq nx7400

Citace Původně odeslal wssk
    No me se taky zdala moje MS myska nejaka divna ze jakoby preskakovala jiskra nejak casto (predtim vubec) no a odesel zdroj, ale jeste me to stacilo pokopat pekne pres case
    tipuju ze bydlis v panelaku , mas PC na prodluzce a nekde po ceste je rozdvojka ne ? Panelaky mivaji stary dvoudratovy vedeni , nejcasteji v hliniku a pokud se to v zasuvce co rok nedotahne , hlinik uhne a nema kontakt. skusil bych to pritahnout (pri vypnutem jistici)

Citace Původně odeslal PvvS
    tipuju ze bydlis v panelaku , mas PC na prodluzce a nekde po ceste je rozdvojka ne ? Panelaky mivaji stary dvoudratovy vedeni , nejcasteji v hliniku a pokud se to v zasuvce co rok nedotahne , hlinik uhne a nema kontakt. skusil bych to pritahnout (pri vypnutem jistici)

no skoro - na koleji to je jeste horsi

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání