2Ufo
Já vím, jestli ti jde o to "admini z oc.cz 4a nerulez", tak to je tím, že mně nenechali mít v podpisu obrázek. Na PC Tuningu to je řešeno o dost líp, žádné obrázky tam prostě do fóra vkládat nejdou. PC Tuning má forum od té doby, co se oddělil od Živě a zatím to vypadá slušně, admini přívětivý, nemažou celé sekce
, moderátoři jsou také OK (že by to bylo tím, že patřím mezi ně ?
). Problém je v tom, že v ČR (a SR) není dost místa pro dvě fóra o OC. Já jako vhodnou alternativu vidím, jak už bylo někde psáno, umístění OC.cz fóra na server PC Tuningu (lepší hosting...) a koexistenci obou fór (docela si to dovedu představit, OC.cz fórum by se neměnilo, na PC Tuning fóru by se diskutovalo o článcích z PCT, nebo prostě o něčem jiném).
PC Tuning nesmíte brát jako konkurenci, vždyť to není o penězích ani o ničem jiném a jestli nechceme dopadnout jako české záhadologické (nebo jak se tomu říká) spolky, tak musíme nějak spolupracovat.
Docela mně zaráží diskuze na www.pretaktovani.cz, která už několik let funguje, je tam docela dost lidí, ale nikdo z OC.cz 4a si jí nevšímá.
Jo a také by nebylo špatné něco dělat s OC.cz stránkou, vždyť to je ostuda pro všechny CZ overclockery. Založím o tom thread v Mimo mísu, tak se vyjádřete.