Citace Původně odeslal Kankal
to Tominek: IQ jsem po kratkem vyzkouseni vyloucil, jeji automaticky mechanismus mi dost neprirozene tlacil hlavu dopredu.

Open Art vs Gaff: U OpenA mi vic vyhovoval sedak, u Gaffu vse ostatni. Gaff ma bohuzel kratkou zaruku a je cely z plastu. Na obrazcich to tak nevypada, ale v realu jsem z neho mel hodne plastovy dojem. Taky si nejsem uplne jisty, jestli ta sitovina na operadle, i kdyz docela tuha, dobre podepre zada pri silnem opreni/polozeni (jiny operak u Gaffu nelze). Idealni by pro me byl GAff s calounenym operakem, sedakem Open Art, konstrukci z kvalitnejsich materialu a delsi zarukou. Presto musim Gaffa oznacit za sveho aktualniho favorita, krome Open Art mi ostatni zidle vzdy necim nesedely.

Od LD jsem zkousel Opus, jina prijatelna zidle od LD v M1 nebyla, ale oproti OpenA a GAffu mi Opus proste nesedel. Jestli narazis na neco dobryho, dej vedet...
No ja jsem se nikdy kdyz mam cestu do prahy do M1 nedostal. Bohuzel. kdysi jsem testoval kresla Prowork ale jsou to proste "bigboss kresla" a u PC se na tom kvalitne sedet neda. U toho IQ sem zvedav na ten automaticky mechanismus (nejak si nedovedu predstavit jak to funguje). Ze tlaci hlavu dopredu mi pravdepodbne vadit nebude (u ostatnic zidli mam pocit ze by operka hlavy mohla byt vic vepredu) protoze sedim s hlavou mirne predklonenou coz mi prijde jako fyziologicka poloha. V nejblizsi dobe se stavim v tom LD a vyzkousim vsechny modely co budou vypadat jen trochu zajimave. I kdyz pristi tydne bych mohl zajit i do M1, ale tam uz to mas prozkoumane.