Výsledky 1 až 25 z 59

Téma: Jakou zidli? (snad me modove neukamenujou :-)

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Senior Member
    Vliv
    304

Standardní Re: Jakou zidli? (snad me modove neukamenujou :-)

Citace Původně odeslal tominek
    Open Art je bomba ale vzdycky mi prijde takovy "subtilni". Gaff vypada mnohem robustneji. Premyslim ale i o par (vyssich) modelech od LD Seating protoze davaji 5 let zaruku a vyrabi se "za rohem" (v Boskovicich). Ze hry jeste neni ani IQ ale ta cena je hrozna. Zatim to ale vypada ze jeste tak rok vydrzim na te hruze co mam a poridim radeji nove fotovybaveni
    Jiank jsme se ale celkem shodli
    to Tominek: IQ jsem po kratkem vyzkouseni vyloucil, jeji automaticky mechanismus mi dost neprirozene tlacil hlavu dopredu.

Open Art vs Gaff: U OpenA mi vic vyhovoval sedak, u Gaffu vse ostatni. Gaff ma bohuzel kratkou zaruku a je cely z plastu. Na obrazcich to tak nevypada, ale v realu jsem z neho mel hodne plastovy dojem. Taky si nejsem uplne jisty, jestli ta sitovina na operadle, i kdyz docela tuha, dobre podepre zada pri silnem opreni/polozeni (jiny operak u Gaffu nelze). Idealni by pro me byl GAff s calounenym operakem, sedakem Open Art, konstrukci z kvalitnejsich materialu a delsi zarukou. Presto musim Gaffa oznacit za sveho aktualniho favorita, krome Open Art mi ostatni zidle vzdy necim nesedely.

Od LD jsem zkousel Opus, jina prijatelna zidle od LD v M1 nebyla, ale oproti OpenA a GAffu mi Opus proste nesedel. Jestli narazis na neco dobryho, dej vedet...

Senior Member Avatar uživatele tominek
    Věk
    43
    Vliv
    292

Citace Původně odeslal Kankal
    to Tominek: IQ jsem po kratkem vyzkouseni vyloucil, jeji automaticky mechanismus mi dost neprirozene tlacil hlavu dopredu.

Open Art vs Gaff: U OpenA mi vic vyhovoval sedak, u Gaffu vse ostatni. Gaff ma bohuzel kratkou zaruku a je cely z plastu. Na obrazcich to tak nevypada, ale v realu jsem z neho mel hodne plastovy dojem. Taky si nejsem uplne jisty, jestli ta sitovina na operadle, i kdyz docela tuha, dobre podepre zada pri silnem opreni/polozeni (jiny operak u Gaffu nelze). Idealni by pro me byl GAff s calounenym operakem, sedakem Open Art, konstrukci z kvalitnejsich materialu a delsi zarukou. Presto musim Gaffa oznacit za sveho aktualniho favorita, krome Open Art mi ostatni zidle vzdy necim nesedely.

Od LD jsem zkousel Opus, jina prijatelna zidle od LD v M1 nebyla, ale oproti OpenA a GAffu mi Opus proste nesedel. Jestli narazis na neco dobryho, dej vedet...
    No ja jsem se nikdy kdyz mam cestu do prahy do M1 nedostal. Bohuzel. kdysi jsem testoval kresla Prowork ale jsou to proste "bigboss kresla" a u PC se na tom kvalitne sedet neda. U toho IQ sem zvedav na ten automaticky mechanismus (nejak si nedovedu predstavit jak to funguje). Ze tlaci hlavu dopredu mi pravdepodbne vadit nebude (u ostatnic zidli mam pocit ze by operka hlavy mohla byt vic vepredu) protoze sedim s hlavou mirne predklonenou coz mi prijde jako fyziologicka poloha. V nejblizsi dobe se stavim v tom LD a vyzkousim vsechny modely co budou vypadat jen trochu zajimave. I kdyz pristi tydne bych mohl zajit i do M1, ale tam uz to mas prozkoumane.
    Jak rika no-x: "Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem)"
    DELL Optiplex 980 | 8GB RAM | i7 860 | GeForce GT330 | 2x 128GB SSD RAID0 | 30" LCD
    Canon EOS 5D + BG-E4 | EF 24-105 mm f/4L IS USM | EF 28 mm f/1.8 USM | EF 50 mm f/1.4 USM | Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG IF HSM || Velbon Ultra LUXi-F + Benro KS-1
    Canon EOS 7D + BG-E7 | EF 70-200 mm f/4L IS USM | EF-S 18- 200 mm f/3.5-5.6 IS || Velbon Ultra MAXi-L
    Speedlite 580EX || DOMKE F-2 | DOMKE F-1X | Lowepro Toploader 70AW | Další čačky kolem

Senior Member Avatar uživatele Tantalos
    Věk
    50
    Vliv
    279

Já koupil v listopadu v Ikea tohle křesílko. Ještě v prosinci bylo za 1990,- a nemůžu si ho vynachválit!!
    CPU: AMD Opteron DualCore, AC Freezer64 Pro, MB: DFI LP UT NF4 Ultra-D, modded bios N4D704-2BTA, RAM: 2x1GB 400DDR 2.6V, Graphic: Leadtek PX6800GS TD 256MB, PCI-E (425/1000), CASE: Chieftec 410W Silent DX-01SL-D, DVD: DVD-ROM Plextor 116A, DVD-RW LG GSA-4163B, fw:A105, HDD: 1x Seagate Barracuda 7200.7 120GB 8MB cache, 1x Seagate Barracuda 7200.8 250GB 8MB cache.
    3DM01: xxx 3DM03: xxx 3DM05: xxx 3DM06: xxx Aquamark: xxx Sandra2005: xxx SuperPI: xxx

Citace Původně odeslal Tantalos
    Já koupil v listopadu v Ikea tohle křesílko. Ještě v prosinci bylo za 1990,- a nemůžu si ho vynachválit!!

jo? a kolipa pls vazis a meris? jen tak ze zvedavosti, co je schopny tohle kresilko dat

Senior Member Avatar uživatele Tantalos
    Věk
    50
    Vliv
    279

182/88 a křeslo žije, nesténá, má na víc
    CPU: AMD Opteron DualCore, AC Freezer64 Pro, MB: DFI LP UT NF4 Ultra-D, modded bios N4D704-2BTA, RAM: 2x1GB 400DDR 2.6V, Graphic: Leadtek PX6800GS TD 256MB, PCI-E (425/1000), CASE: Chieftec 410W Silent DX-01SL-D, DVD: DVD-ROM Plextor 116A, DVD-RW LG GSA-4163B, fw:A105, HDD: 1x Seagate Barracuda 7200.7 120GB 8MB cache, 1x Seagate Barracuda 7200.8 250GB 8MB cache.
    3DM01: xxx 3DM03: xxx 3DM05: xxx 3DM06: xxx Aquamark: xxx Sandra2005: xxx SuperPI: xxx

Citace Původně odeslal Tantalos
    182/88 a křeslo žije, nesténá, má na víc
    Copy that, já je mám sice nedlouho, ale jsou tu i jiní, kteří je používají déle. Kdyby šlo o váhu, tak mám o 50 procent víc než Tantalos a nějak se to nejeví jako problém

Jinak v práci mám tohle http://obchod.papirius.cz/n-zbozi_de...D120%26sek%3D4 a to je už z principu "rock-stable"
    [PC] i7-3770K @4.5 GHz w/Noctua NH-D14 SE2011 | 32 GB Patriot G2 | Asus P8Z77-V Deluxe | Crucial M4 256 GB | 2x WD20EZRX RAID1 | BD-RE LG GBW-H20L | Sapphire HD7750 Ultimate | Enermax Revolution87+ 550W | Antec Solo II | Asus Xonar Phoebus + AKG K271 MkII | NEC PA231W + SVII + Spyder3EE
    [Photo] Nikon D700 + MB-D10 | AF-S 16-35/4G VR | AF-S 24-120/4G VR | AF-S 50/1.4G | AF-S 60/2.8G | AF-S 85/1.8G | AF-S 70-200/2.8G VRII | TC-17E II | SB-900 | Transcend cards | Heliopan + Formatt filters | Gitzo support | Kata + Tamrac bags
    You're guaranteed to miss 100% of the shots you don't take. (Wayne Gretzky)

já mám http://www.nabytek-forliving.cz/kanc...dle-queen.html

70/183 - naprosto spokojený ...
    -- under construction --

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání