Výsledky 1 až 7 z 7

Téma: MSI 845PE max2 + modem microcom

Standardní MSI 845PE max2 + modem microcom

mate nekdo tuto desku? Koupil jsem ji vcera a z nejakeho nejasneho duvodu nenabehne pokud do ni vrazim modem microcom deskporte. Mel sjem ABita be6-II a na nem to slapalo jako hodinky. Zkousel jsem vsechno znovu zapojit, nechal jsem tam jen grafiku (ATI sapphire9000) a nejelo to. Jakmile vydelam modem hned se chytne. Vyzkousel jsem vsechny PCI sloty, proste nic. Podle D-bracket se to zastavi na inicializaci chipsetu (druhy krok nabihani). Nevite nekdo co s tim?

Standardní

Fakt ten modem je funkční? Máš ho tam správně dosazenej? Já tudle desku mám, a funguje bezproblému. Jinak mě se třeba stávalo u počítaču, že jsem tam dal vypálenou zvukovku a nenajel. A když jsem ji vyndal tak najel. Tak by jsem řek že bude něco s modemem.

Standardní jojo

no to vis ze jo. mam ho v brachove desce-starej dobrej abit- a jede jak hodinky. diky nemu pisu odpoved. Takze to mam jit reklamovat Docela me to stve. Jinka jede dobre. Hral jsem mafii cely den a v pohode. Sice obcas preskakoval zvuk ale to je spis hrou.I na brachovim kompu to po jiste dobe hrani zacne blbnout.Ta mafie.

Standardní

jeset pro upresneni.Ten modem je dva roky stary typ presne microcom deskporte 56kb/W. Ty novesji jsou oproti tomumymu o poznani mensi. Tak si rikam jestli neni problem v komunikaci s PC|I sbernici? Kdyz to zamrzne u inicializace chipsetu => i inicializace PCI sbernice. Ach jo. No a protoze nevim jak se sem zadava konfigurace sestavy: celeron 2GHz@2.2GHz, MSI 845PE max2, ATI sapphire 9000 (prijde lepsi), WD1200JB, Sit 10/100Mbit ovislink, 256MB DDR333.

Standardní

Je to možný, že je to jinej tip sběrnice. A Tvůj brácha nemá modem? Že by jste si je changli?

Standardní

Ja to vysvetlim. Bracha ma pocitac ve stejnym pokoji jak jsem ja. Staci jeden modem protoze mame spojeni na inet nasdilene. Me jde hlavne o to, jestli je deska v cudu a tak ji mam jit reklamovat nebo jestli je to tim ze modem je starsi. Bracha ma totiz abita s i815, takze mam uz starsi kousek. A taky ma v kompu tv tuner, dve sitovky.., proste chtel jsem mu ulehcit. Ale fakt mi jde hlavne o to jestli je ta deska spatna. nekde na zive jsem cetl ze tam jeden typek mel audigy2 a vzdycky se mu to po par hodinach kouslo. Vzdy v klidu, kdyz to jen tak bezelo. Tak zkousel vsechno mozny, nakonec desku reklamoval a ta nova (stejny typ) jede bezproblemu.takze tak. No a me to pro jistotu nenabehne vubec)))

Standardní

Na tu desku je stejně záruka myslím 36 mesíců a než to budeš potřebovat, tak budeš mít jinou a myslím že by to nevzali.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Problem P4 3GHz s deskou MSI 845PE NEO!!!Prosim
    Založil flaksik v sekci fóra Intel procesory
    Odpovědí: 15
    Poslední příspěvek: 16.01.2005, 14:59
  2. Problemy na MSI 845 PE MAX2 s GForce2MMX
    Založil tartif v sekci fóra Intel čipové sady
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 10.03.2003, 11:18
  3. MSI 845PE MAX2 suxxx, nebrat
    Založil miho v sekci fóra Intel čipové sady
    Odpovědí: 8