No praveze nero je vypnute ... Niekedy nepomoze ani vysunutie a zasunutie ... Chova sa to proste divne ... Zas tak moc mi to nevadi ale je to divne pretoze ked si vypalim nejaku zalohu tak vacsinou este checknem ci ide skopcit na disk no a ked to ide 3x tak to je o nicom ako ked to ide 15x ... Proste disk sa toci ale pomalsie nez by sa mal ...
EDIT:
Tak som zistil ze rozhodne nepomoze vysunutie a zasunutie media (ani vybranie vlozenie ineho, vybranie a zasunutie povodneho). Vzdy musim disku pomoct cez nero cd dvd speed cez moznost spinup. Potom to fachci ako ma.
EDIT2:
Zistil som velmi zaujmavu vec. Po tom co dopalim sa asi mechanika by default prepne do rezimu citania 5x. Pretoze som zpol drivespeed a tam to bolo nastavene na 5x, pricom upozornujem ze drivespeed som po par rokoch zapol po prvy krat ... Cize zrejme budem musiet spustat drivespeed pri kazdom starte win aby som sa mal maximalnu rychlost citania. Nie je to sice to prave orechove ale lepsie ako restartovat alebo pomoc roztoceniu disku cez cd dvd speed...