Na mě hodně takový placatý a nějak mi tam nesedí ty černý rohy (myslím že by stačily menší.
Vzal bych to asi víc ze šikma a zkusil tam zapracovat malou DOF .. třeba zkusit na makro.
Na mě hodně takový placatý a nějak mi tam nesedí ty černý rohy (myslím že by stačily menší.
Vzal bych to asi víc ze šikma a zkusil tam zapracovat malou DOF .. třeba zkusit na makro.
Core i5 2500K @ 5 GHz, 1,32V | Noctua NH-U12P | ASUS P8P67 PRO | 2 x 4GB Corsair XMS3 DDRIII 1600 CL9 | Sapphire HD6950 @ 6970 | Creative X-Fi Titanium HD | SSD OCZ Vertex 2 60GB | 2x Samsung HD20UI 2 TB SATA II | DVD RW Sony-NEC | Case CHIEFTEC DX-01BLD | regulace ot. Tt Hardcano 8VR | Seasonic SS-HT750 F3 ATX v2.3 | Razer DeathAdder + SteelSeries 4HD | 22" Eizo S2243W | Windows 7 64-bit Home Prem.| Netbox 15 Mbps |
Canon EOS 20D | Battery grip BG-E2 | EF 28-105/3.5-4.5 II USM | EF 70-200/2.8 L USM | EF 50/1.8 II | Tokina 12-24/4 |4GB SanDisk Ultra III | Lowepro Vertex 200 AW
Jo s tim "placaty" mas pravdu. No dneska jsme tu chemii odlozili, takze se zase dneska budu ucitPůvodně odeslal theedge
a tak to zkusim vzit vice z uhlu. Tedy mozna jeste bude lepsi varianta
Ale nejak nechapu jak jsi myslel ty cerny rohy? To myslis udelat uzsi ten normalni okrajovy ramecek, nebo nedelat tak velkej orez a nechat vice fotky, tedy udelat mensi trojuhelniky?
No tak posudte sami, zadnej zazrak to neni, ono s fotakem, kterej ma makro od 10cm to neni moc legraceTrosku jsem i zmenil ramecek a format, kdyztak me zkuste trochu popopichnout spravnym smerem.
Můj projekt: Čerstvě pražená káva arabica www.gourmetkava.cz :-)
1, 4, 5 se mi lib i kompozicne. 2 a 3 tolik ne. co se tyce kontrastu a ostrosti... mozna to prehnane je ale me se to libi. to ostre svetlo me taky nevadi. neuraz se me to prijde na CB fotku takove "rvave" a prave to se me sedi. takze celkove tech prvnich 5 je SUPER.
Jak rika no-x: "Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem)"
DELL Optiplex 980 | 8GB RAM | i7 860 | GeForce GT330 | 2x 128GB SSD RAID0 | 30" LCD
Canon EOS 5D + BG-E4 | EF 24-105 mm f/4L IS USM | EF 28 mm f/1.8 USM | EF 50 mm f/1.4 USM | Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG IF HSM || Velbon Ultra LUXi-F + Benro KS-1
Canon EOS 7D + BG-E7 | EF 70-200 mm f/4L IS USM | EF-S 18- 200 mm f/3.5-5.6 IS || Velbon Ultra MAXi-L
Speedlite 580EX || DOMKE F-2 | DOMKE F-1X | Lowepro Toploader 70AW | Další čačky kolem
Diky, to byl presne zamer! Aspon, ze nekdo to pochopilPůvodně odeslal tominek
Ne v pohode, chapu, ze kazdeho fotka nezaujme.
Zdravim,
tak snad konecne prinasim neco na urovni, tedy aspon me se to hodne libiAsi netreba vyranejsiho komentare, snad jen ze je to focene bez blesku, pri nasviceni zarivky. A taky dodam to, ze se ta tuzka hafo moc lamala
Pro zobrazení ve větším rozlišení klikněte zde.
Více na Skodik.no-ip.com : Zátiší
Můj projekt: Čerstvě pražená káva arabica www.gourmetkava.cz :-)
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)